Componence Asset List

Vacature Woonbegeleider Rotterdam

Antes zoekt voor de extramurale teams WMO in de Regio Rijnmond woonbegeleiders.

Dit ga je doen

Ben jij die ‘we doen dit samen’ woonbegeleider die wij zoeken, de persoon die het als een uitdaging ziet om onze patiënten met complexe problemen op meerdere gebieden te ondersteunen en zoveel mogelijk mee te laten doen met de maatschappij? Lees dan verder.

Als ambulant begeleider ondersteun je de cliënten bij hun maatschappelijk herstel. Dat betekent dat je ze ondersteuning biedt op het gebied van financiën, sociaal- en persoonlijk functioneren, zelfzorg en gezondheid en het vinden van een zinvolle dag besteding. Onze cliënten zitten in de Regio Rijnmond.
 
Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit;
  • Vanuit het afgegeven ondersteuningsplan realiseer jij samen met het team de te leveren zorg. Je maakt de zorg inzichtelijk en voorspelbaar d.m.v. een herstelplan en legt de voortgang vast in de rapportage
  • Je focus ligt op het behalen van de gestelde doelen mét de cliënt. Zo help je de cliënten écht vooruit, vanuit hun eigen omgeving
  • Je krijgt een eigen caseload en werkt in een team met andere ambulant begeleiders
  • Doorgroeien binnen Antes is zeker mogelijk vanuit deze functie

Dit ben jij

Je kunt goed aansluiten bij de leefwereld van de patiënten en het lukt je om op die manier doelen te realiseren. Je houdt van aanpakken en ziet creatieve oplossingen. Je bent sociaal vaardig, hebt tact en kunt goed luisteren. Cliëntvriendelijkheid, professionaliteit en plezier hebben in je werk vind je belangrijk, net als wij. 

Herken je je in onderstaand profiel, dan nodigen we je uit om te solliciteren en ben jij binnenkort misschien onze nieuwe collega!
  • Een afgeronde agogisch MBO 4 diploma (bijvoorbeeld SPW)
  • In bezit van rijbewijs en auto
  • Ervaring en kennis van begeleiding van cliënten met psychiatrische en verslavingsproblematiek
  • Netwerken en verbinden door goed in contact te staan met ketenpartners en stakeholders
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft de functie Begeleider 3 voor 32-36 uur. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 2121,- en maximaal € 3101,- (FWG 40) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groe

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.

De WMO teams begeleiden mensen met psychiatrische problemen & verslavingsproblematiek om zelfstandig te kunnen blijven wonen. Dit kan alleen als er adequate begeleiding plaats vindt. Het team stelt samen met de cliënt en behandelaar een begeleidingsplan op gericht op de hersteldoelen van de patiënt.
 

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Jorien van der Meer,  Hoofd WMO, via 06-57439877.