Componence Asset List

Vacature Begeleider Rotterdam

Antes zoekt voor de BW Herman Costerstraat in Rotterdam een begeleider.

Dit ga je doen

Wil jij onderdeel zijn van een aantrekkelijk team dat voor een mooie en leuke doelgroep werkt in een mooi opgeknapt pand in een goede omgeving? Dan ben jij onze match!

BW Herman Costerstraat is een beschermde woonvorm voor EPA-patiënten van 55 jaar en ouder. De 32 bewoners hebben ieder een eigen appartement, zij krijgen 24 uurs-begeleiding en dagbesteding.
De afdeling biedt stabilisatie om zo fijn mogelijk de laatste dagen van het leven in te vullen.

Het team bestaat uit begeleiders, met achtergrond MMZ en VIG. Daarnaast is er een casusregisseur betrokken bij het team, die de in-, door- en uitstroom coördineert van de bewoners. Daarnaast zijn de collega's van behandeling actief betrokken bij de begeleiding van de bewoners. De locatie ligt op loopafstand van metro Maashaven en Rijnhaven.

Als begeleider draag je zorg voor de dagelijkse zaken; hierbij moet je denken aan het verzorgen van een dag-/nachtritme en geprekken voeren over de doelen in het leven.
Gezien de leeftijd van de bewoners zijn we specifiek voor op zoek naar collega's met een medische achtergrond.
 

Dit ben jij

Ben je enthousiast geworden en wil je graag aan de slag als begeleider bij Antes? Check dan hieronder of je voldoet aan de voorwaarden:
  • Je beschikt over een afgeronde opleiding MBO richting MMZ 
  • Je hebt relevante kennis van de psychiatrie en een medische achtergrond
  • Je bent bereid om in onregelmatige diensten te werken in een 24-uurs rooster
  • Je kunt zelfstandig en resultaatgericht werken binnen de organisatorische kaders en procedures op basis van het behandelplan
  • Je kunt signaleren en afstemmen wanneer nodig
  • Met jouw expertise weet je de juiste verbindingen te leggen in het belang van de patiënt
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft de functie Begeleider 3 voor 32 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 2121,- en maximaal € 3101,- (FWG 40) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groe

Antes, is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je vragen of wil je meer informatie over de vacature neem dan contact op met Carina Prent, hoofd  WMO, via 06-20056477.