Componence Asset List

Vacature MBO Verpleegkundige Rotterdam

Antes zoekt voor de heroïnepoli in Rotterdam Charlois een MBO verpleegkundige.

Dit ga je doen

Ben jij verpleegkundige en heb jij ervaring in de verslavingspsychiatrie?

Je start om 07.30 uur met 2 collega’s en bereidt de eerste groepen die rond 08.00 uur komen voor, door het klaarzetten van de DAM, het klaarmaken van de spuiten en het lezen van het logboek voor de bijzonderheden. Dan ga je de medicatie checken, de materialen aanvullen en de voorbereiding voor de middagverstrekking doen. De apotheker komt 1x per week om de DAM voor de gehele week uit te zetten. Je registreert de groepen die geweest zijn in MQ. Tussendoor heb je even tijd voor bijvoorbeeld een kop koffie. Tussen de middag vindt de overdracht plaats met de belangrijkste bijzonderheden, DAM-kortingen en belangrijke patiëntgerelateerde zaken.

De late dienst neemt de groepen om 13.00 uur over. Jij hebt dan tijd voor mentorgesprekken, het logboek en dossiers bijwerken, telefoontjes met behandelaren plegen, etc.
 

Dit ben jij

  • Een afgeronde opleiding MBO Verpleegkunde niveau 4 en BIG geregistreerd
  • Bij voorkeur werkervaring in de verslavingspsychiatrie
  • bereidheid om op onregelmatige tijden te werken (dagdiensten van 07.30–16.00 uur en avonddiensten van 10.00–18.30 uur) en op feestdagen en inweekenden met een vast team
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 28-32 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 2407,- en maximaal € 3396,- (FWG 45) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Meer weten wat we verpleegkundigen te bieden hebben? Klik dan hier.
 

Werken bij Parnassia Groe

Antes, is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Clementine Keijzer, hoofd Verblijf, via 06-21151310.