Componence Asset List

Vacature Psycholoog Rotterdam

Antes zoekt voor locatie de Poortmolen in Capelle a/d IJssel een basispsycholoog.

Dit ga je doen

Ben jij een basispsycholoog en wil jij werken op locatie de Poortmolen, waar diverse afdelingen zijn gehuisvest? Dan komen we graag in contact met jou.

Je komt te werken in een multidiscplinair team, waar je een heel afwisselend takenpakket hebt. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:
  • Het doen van (neuro)psychologische diagnostiek en behandeling op de verschillende afdelingen
  • Teambegeleiding geven
  • Geven van onderwijs aan teams en opleidelingen, evenals supervisie aan stagiaires
  • Ondersteunen van verpleegkundigenteams bij het omgaan met onbegrepen of moeilijk te begeleiden gedrag van patiënten

Dit ben jij

  • BIG geregistreerd als basispsycholoog
  • Bij voorkeur minimaal twee jaar ervaring als psycholoog
  • Ervaring binnen de psychiatrie is een pré
  • Je kunt goed samenwerken binnen een multidisciplinair team dat zich volop aan het ontwikkelen is binnen een herstelgerichte organisatie
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft de functie Behandelaar 3 voor 24-36 uur. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 3538,- en maximaal € 4717,- (FWG 60) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groe

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.
Locatie de Poortmolen, gebouw 5  is een locatie waar diverse afdelingen zijn gehuisvest. Op de afdelingen worden patiënten met Ernstig Psychiatrische Aandoeningen (EPA)opgenomen, waarbinnen in een klinische setting gewerkt wordt aan herstel. De patiënten zijn in de leeftijd van 18-65 jaar met o.a. psychotische stoornissen, persoonlijkheidsstoornissen en stemmingsstoornissen.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Pim Kistemaker, manager bedrijfsvoering, via 06-10773221. Twijfel je? Neem dan ook contact op, dan kunnen we sparren over de mogelijkheden.