Componence Asset List

Vacature Secretaresse m/v/x Rotterdam

Antes zoekt per 1 juni voor het secretariaat van het Bureau WvGGZ (Wet verplichte GGZ) een secretaresse.

Dit ga je doen

Een goede en adequate ondersteuning van verplichte GGZ is van essentieel belang voor een goede verstandhouding met het Openbaar Ministerie en de rechtbank. Het secretariaat verplichte GGZ vervult dus een belangrijke rol in de administratieve processen met betrekking tot de planning, registratie en signalering.

Je werkt vanuit één team, op twee locaties: vooralsnog vanuit het kantoor aan de Prins Constantijnweg 48 (sluit per september 2022) en vanuit de locatie in Poortugaal (Albrandswaardsedijk 74).

Naast je specifieke taak als secretaresse verplichte GGZ, ben je op dagelijkse basis bezig met de volgende taken:
  • Controleren, muteren en registreren van diverse gegevens in verschillende geautomatiseerde systemen
  • Beheren en archiveren van digitale dossiers
  • Telefoon beantwoorden en inkomende en uitgaande correspondentie verwerken en verzorgen
  • Beheren en bewaken van de agenda’s en inplannen van afspraken

Dit ben jij

Voor deze functie vragen wij:
  • een afgeronde MBO opleiding ecretarieel op minimaal niveau 4
  • ruime secretariële ervaring, bij voorkeur in de psychiatrie/ gezondheidszorg
  • gedegen kennis van de Wet verplichte GGZ
  • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft de functie Secretaresse 2 voor 32 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 2121,- en maximaal € 3101,- (FWG 40) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groe

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je vragen of wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Ruud Kraaijeveld, leidinggevende, via 06-27034016.