Componence Asset List

Vacature Meewerkend Hoofd Rotterdam

Antes zoekt voor het Behandelcentrum Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) een meewerkend hoofd.

Dit ga je doen

De zorg is constant in beweging. Ben jij flexibel om hierin mee te bewegen, hou jij overzicht en heb je oog voor kwaliteit? Dan is deze vacature voor jou.
 
 Als meewerkend hoofd van de kliniek Neuropsychiatrie/NAH ben je voor de helft van de tijd de ogen en oren van de manager bedrijfsvoering en de andere helft werk je mee als begeleider op de kliniek J.

Je w
erkzaamheden zijn o.a.:
 • Richting geven aan het team en de regie voeren over de dagelijkse werkzaamheden
 • Je bent aanspreekpunt voor patiënten, familie, het team, leidinggevende zorg en leidinggevende bedrijfsvoering
 • Verantwoordelijk zijn voor de continuïteit van het zorgproces, het neerzetten van de structuur op de afdeling, het toezien op naleving van gemaakte afspraken en HR taken, zoals betrokkenheid bij werving en selectie en roostering
 • In opdracht geven van leidinggevende bedrijfsvoering input voor de ontwikkel- en beoordelingsgesprekken en de uitvoering van het verzuimbeleid
 • Bezighouden met de bedbezetting van de afdelingen en, samen met het team, het waarborgen van het leefklimaat
 • Stimuleren en begeleiden van het team en communiceren met het team over de verwachtingen m.b.t. de uitvoering van de zorg en het centraal stellen van de cliënt
 • Dragen van de verantwoordelijkheid om de zorg binnen de gestelde kwalitatieve en financiële kaders vanuit het management vorm te geven
 • Verantwoordelijk zijn voor de communicatie van de afdelingsmedewerkers naar het behandelteam en van behandelteam naar de afdelingsmedewerkers t.a.v. het behandelbeleid van de patiënten
 • Deelnemen aan in- en externe overleggen/vergaderingen en verantwoordelijk zijn voor een vertaling hiervan naar het eigen team en afdeling
 • Je spant je in voor de verbetering van de cliënt- en medewerkersveiligheid en medewerkerstevredenheid
 • Verantwoordelijk zijn voor VIM meldingen, je verwerkt deze en bespreekt deze in het teamoverleg

Dit ben jij

Knik jij instemmend bij het lezen van deze functieomschrijving en voldoe jij aan onderstaande kenmerken? Neem dan contact met ons op of solliciteer direct.
 • Je hebt een afgeronde opleiding HBO Verpleegkunde, SPH of Social Work
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring als leidinggevende
 • Je bent communicatief sterk en besluitvaardig met oog voor de ander
 • Je bent een verbinder, die puur gericht is op samenwerking
 • Je bent resultaatgericht, stuurt op afgesproken begrotingskaders en obent rganisatiebewust
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft de functie Begeleider 5 voor 32-36 uur. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 2746,- en maximaal € 3755,- (FWG 50) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groe

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.
Het Behandelcentrum Neuropsychiatrie/NAH is een specialistisch centrum voor neuropsychiatrie, waar per jaar gemiddeld 350 mensen worden behandeld. Landelijk gezien één van de weinige behandelcentra waar ook klinische behandeling mogelijk is voor genoemde Niet Aangeboren Hersenletsel. Al onze activiteiten zijn ondergebracht op één locatie aan de Maasstadweg 96: polikliniek, deeltijdbehandeling en klinische opnameafdeling. De kliniek heeft de beschikking over totaal 30 bedden. Deze bedden zijn verdeeld over een open en een gesloten setting.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Sjoerd van der Vlugt, leidinggevende bedrijfsvoering, via 06-42703730.