Componence Asset List

Vacature Receptionist flexpool Portugaal

Antes zoekt voor diverse locaties in de regio Rijnmond receptionisten voor de flexpool.  

Dit ga je doen

Nooit meer een saaie werkdag!

Op zoek naar een baan met afwisseling die je naar eigen beschikbaarheid kunt invullen? Onze poliklinieken bevinden zich in een breed gebied van Hellevoetsluis tot Rotterdam centrum en tot Gornichem. De poli's werken onderling samen waardoor je iedere dag ergens anders kunt zitten en je steeds weer met andere mensen in contact komt: geen dag zal hetzelfde zijn. 

Als receptionist ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende receptietaken zoals:  
  • Afhandelen binnnekomende telefoontjes, bedienen van de telefooncentrale
  • Ontvangen en te woord staan van bezoekers (oa. cliënten en collega's)
  • Verzorgen van de interne en externe post en goederen in ontvangst nemen
De bezetting van de receptie vindt plaats door middel van uiteenlopende roosterindelingen in de ochtend, avond, nacht en het weekend, de tijden van de diensten verschillen per afdeling. Je geeft zelf aan wanneer je beschikbaar bent. 

Onze poli's bevinden zich op centrale, bruisende locaties waar er altijd gelegeheid is om tijdens je pauze een lekker broodje of goede koffie te halen. 

 

Dit ben jij

We kunnen op je bouwen, dat wil zeggen, dat als je aangeeft beschikbaar te zijn, wij erop kunnen vertrouwen dat je doet wat je belooft voor wat betreft je inzet. Verder, omdat je veel van onze cliënten te woord staat (telefonisch en aan de balie), is het belangrijk dat je in staat bent aan te voelen wat je wel en  niet kunt zeggen. Je beschikt over een klantvriendelijke instelling, je bent flexibel inzetbaar en discreet. 

Wij vragen: 
  • MBO werk en denk niveau, ervaring in frontdesk of klantenservice
  • Je hebt ervaring met de bediening van telefooncentrales, kennis van en ervaring met Microsoft Office
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een vereiste
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft de functie van administratief medewerker 1. Je krijgt een oproepcontract voor 0 uren met uitzicht op een urencontract. Het salaris bedraagt minimaal € 1846,- en maximaal € 2540,- (FWG 25) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groe

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je vragen of wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Robbin Dercksen, hoofd WMO, via 06-82803754.