Componence Asset List

Vacature HBO verpleegkundige Hellevoetsluis

Antes zoekt voor de GGZ teams van Hellevoetsluis een HBO verpleegkundige. 

Dit ga je doen

 

In deze tijd liggen de banen voor jou voor het oprapen. Toch durf ik zo brutaal te zijn om jou te enthousiasmeren voor een hele leuke, maar ook uitdagende baan bij ons in Hellevoetsluis in een van onze twee GGZ teams.

Ben jij klaar met onregelmatig werken en wil jij individueel kunnen bijdragen aan het proces van een cliënt met een groot deel aan eigen regie en verantwoordelijkheid? Wil je tevens werken in teamverband, maar ook zelfstandig in een leuk en enthousiast multidisciplinair team? Dan staan de deuren van Antes open voor jou!

Als HBO verpleegkundige of GGZ agoog ben je als individueel behandelaar onderdeel van het multidisciplinaire team. Je voert intakegesprekken en samen met de cliënt zet je behandeldoelen uit. Deze behandeldoelen voer je uit en evalueer je samen met de cliënt en de regiebehandelaar. Het uitgangspunt is herstelgericht werken en je hebt een belangrijke rol bij het behandelen van cliënten in crisis.

Wat is jouw WAAROM als hulpverlener? Waarom doe je wat je doet?
Een belangrijk onderdeel van onze visie is, dat we zo dicht mogelijk proberen aan te sluiten bij de hulpvraag van onze patiënten, om zo samen met patiënten en hun naasten de best mogelijke interventie in te zetten. Onze specialistische behandelingen richten zich o.a. op klachtgerichte interventies, waarbij de contextuele en de sociaal-maatschappelijke factoren belangrijke aandachtspunten zijn. Hierdoor lukt het ons om sneller een behandeling vorm te geven die past bij de specifieke hulpvraag van de patiënt. We werken daarbij samen met partners uit het sociale domein. Ons waarom is het bijdragen aan herstel, dat is waar onze collega’s zich dagelijks met hart en ziel voor inzetten. Wij willen de levenskwaliteit van mensen verhogen. 
 
Antes divisie Ambulant werkt met wijkgerichte GGZ teams. Deze werken volgens de FACT methodiek. Ook werkt de divisie met expertiseteams, waarbij verschillende culturen en werkwijzen samenkomen. De GGZ teams bieden SGGZ behandeling aan mensen met ernstige psychiatrische problemen, soms in combinatie met verslavingsproblematiek. Deze mensen herstellen het best als zij hun kracht hervinden in hun eigen omgeving en binnen hun eigen netwerk. Daarom organiseren wij onze zorg en behandeling vanuit de wijk. Door deze wijkgerichte aanpak volgens de FACT methodiek werken we beter samen met andere hulpverleners, die betrokken zijn bij onze cliënten. In deze GGZ teams zijn zorgprofessionals vanuit verschillende disciplines actief. Het aanbod vanuit de GGZ teams bestaat onder andere uit individuele behandelgesprekken, groepsbehandeling, CGT behandeling, traumaverwerking, medicamenteuze behandeling en ondersteuning bij allerlei praktische zaken in het dagelijks leven. Onze expertiseteams dragen bij aan de behandeling in de wijkgerichte GGZ teams door mee te behandelen, kennis te delen en specifieke behandelingen en diagnostiek aan te bieden.

Dit ben jij

Je bent kritisch in het kijken naar jouw bijdrage in een behandelproces en zoekt daarin naar mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen ten behoeve van het cliëntproces. Je werkt goed in een team, maar ook alleen met professionele zelfstandigheid en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. 
  • Je hebt een afgeronde opleiding HBO Verpleegkunde en bent BIG geregistreerd 
  • Je hebt al enige werkervaring
  • Je beschikt over een actieve, flexibele instelling en ziet onverwachte situaties als een uitdaging.
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij vragen veel van jou maar geven daar ook wat moois voor terug. Namelijk:
  • Regelmatige werktijden met daarbinnen flexibiliteit
  • Nationale feestdagen ben je vrij
  • Onderdeel zijn van een heel leuk, spontaan en enthousiast team
  • Een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.
  • Daarnaast bieden wij diverse mogelijkheden tot ontwikkeling, deskundigheidsbevordering en opleidingsmogelijkheden
Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving.

Het betreft de functie Behandelaar 1 voor 36 uur. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 2746,- en maximaal € 3755,- (FWG 50) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur. 

Meer weten wat we verpleegkundigen te bieden hebben? Klik dan hier.
 

Werken bij Parnassia Groe

Antes, is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Bel vrijblijvend om een dagje mee te lopen. Ook bij vragen of als je meer over de vacature wil weten kun je contact opnemen met Francka van Putten, hoofd behandelzaken, via 06-23887111. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de afdeling recruitment via 088-3577096.