Componence Asset List

Vacature Behandelaar Zuid-Hollandse Eilanden

Antes zoekt voor het GGZ team Nissewaard Centrum op de Zuid-Hollandse Eilanden een behandelaar (HBO verpleegkundige of GGZ agoog).  

Dit ga je doen

Ben jij een enthousiaste en gemotiveerde doener die van aanpakken houdt?

Als behandelaar bij het wijkgericht GGZ team Nissewaard Centrum ben je verantwoordelijk voor een eigen caseload en bespreek je iedere dag met je collega's in het multidisciplinaire team de voortgang van de patiënten. De behandeling van de patiënten vindt met name plaats bij de patiënten thuis of op onze locatie.

Je werkt zelfstandig, geprotocolleerd en herstelgericht en hebt een signalerende functie. Je werkt nauw samen met ketenpartners, zoals gemeenten. In dat kader kan toeleiding naar zorg een onderdeel zijn van je werkzaamheden.

De volgende werkzaamheden geven een beeld van jouw functie:
 • voeren van intakegesprekken en samen met de patiënt behandeldoelen uitzetten
 • verrichtten van sociaal-psychiatrische diagnostiek bij patiënten met psychiatrische- en/of verslavingsproblematiek
 • coördineren van de zorg rondom de patiënt
 • individuele- en/of groepsbehandelingen geven aan jouw patiënten
 • het systeem betrekken bij de behandeling (bijv. familie, woonbegeleiding)
 • handelend optreden bij patiënten in crisis
 • aanvragen van zorgmachtigingen in het kader van de Wvggz
 • bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het zorgaanbod

Dit ben jij

Je werkt graag zelfstandig binnen een multidisciplinair team en je hebt ervaring met het werken in een ambulant team. Wij vragen:
 • Een afgeronde HBO opleiding Verpleegkunde of Social Work (SPH of MWD met GGZ differentiatie en geregistreerd bij Registerplein)
 • Ervaring binnen de GGZ en affiniteit met patiënten met verslavings- en/of psychiatrische problematiek
 • Je bent in staat om in onverwachte situaties professioneel te handelen
 • Je draagt bij aan een complete en professionele dossiervorming
 • Je bent in het bezit van rijbewijs en auto 
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft de functie Behandelaar 1 voor 32-36 uur. HBO verpleegkundigen krijgen een contract voor onbepaalde tijd, anders opgeleiden krijgen een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 2746,- en maximaal € 3755,- (FWG 50) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groe

Antes, is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassenen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met David Gerkema, hoofd Behandelzaken, via 06-10686205.