Componence Asset List

Vacature Behandelaar Rotterdam

Antes zoekt een behandelaar/verpleegkundige voor de wijkgerichte GGZ teams Oudedijk/ Kralingen (postcodegebied Krimpen a/d IJssel en Capelle–West).

Dit ga je doen

Als behandelaar van een eigen caseload met patiënten ben je betrokken bij hun behandeling en ondersteuning. Je levert een bijdrage aan het tot stand komen van het behandelplan. Iedere dag bespreek je gezamenlijk met je collega's de voortgang van patiënten. Vervolgens werk je zeer zelfstandig geprotocolleerd in een multidisciplinair team. 
Je hebt een signalerende functie en bent in staat om op onverwachte situaties professioneel te handelen. Daarnaast draag je bij aan een complete en professionele dossiervorming. Als behandelaar bij het FACT ben je verantwoordelijk voor de medicatie-uitgifte en de somatische screening van de patiënten.

 

Dit ben jij

Jij hebt overzicht over de totaliteit van situaties en beschikt over een goed inschattingsvermogen en inzicht in achterliggende motieven. Je combineert jouw uitgebreide ervaring, analytisch vermogen en theoretische kennis om de juiste keuzes te maken. Daarnaast bezit je de volgende kennis en ervaring:
  • een afgeronde relevante HBO/ WO opleiding en BIG geregistreerd indien verpleegkundige
  • bij voorkeur ambulante ervaring 
  • ervaring met CGT of motivatie om een CGT-cursus te gaan volgen
  • je hebt affiniteit en ervaring met de doelgroep en je bent gewend om in een team naar een gezamenlijk doel te werken
  • je bent een zelfstandige en sterke persoonlijkheid
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 24 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van ervaring en opleidingsachtergrond en bedraagt minimaal € 2746,- en maximaal € 4218,- (FWG 50/55) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groe

Antes, is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je vragen of wil je meer informatie over de vacature neem dan contact op met Thomas Ketting, hoofd Behandelzaken, via 06-20798756. Twijfel je? Neem dan ook contact op, dan sparren we onder het genot van een (online) kopje koffie over de mogelijkheden.