Componence Asset List

Vacature ANIOS Poortugaal

Antes zoekt, voor de klinische unit meervoudige complexe psychische problematiek in combinatie met een lichte verstandelijke beperking, in Poortugaal een basisarts.

Dit ga je doen

Vind jij het een uitdaging en inspirerend om hertelgericht cliënten te kunnen helpen met de problemen waar ze mee te maken hebben? Dan komen we graag met jou in contact.

Je komt te werken in een multidisciplinair team, bestaande uit begeleiders, verpleegkundigen, een arts, een psychiater en hoofd verblijf van de afdeling.

Jouw werkzaamheden:
  • Je bent de spil in de behandeling en coördineert de behandeling van de cliënten
  • Voeren van intake- en kennismaking gesprekken
  • Afstemmen, in samenspraak met de orthopedagoog en psychiater, van het beleid rondom medicatie
  • Uitvoeren van lichamelijk onderzoek bij somatische klachten
  • Je werkt dagdiensten en in overleg avond/nacht/achterwacht
  • Alle taken voer je samen uit met het multidisciplinaire team

Dit ben jij

Je hebt een afgeronde opleiding tot arts en registratie volgens de wet BIG. In acute situaties weet je handelend op te treden en ben je in staat je snel aan veranderingen aan te passen.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 32-36 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 3760,- en maximaal € 5734,- (FWG 64/65) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes, is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.

Kliniek B4 is een klinische unit voor patiënten met meervoudige complexe psychische problematiek in combinatie met een lichte verstandelijke beperking (IQ tussen de 50 en 70) vaak gecombineerd met verslavings- en/of gedragsproblematiek. Kliniek B4 is gelegen op het Antes terrein in Poortugaal. Het is een besloten/gesloten unit met maximaal 16 bedden. Onze doelgroep kan divers zijn. Je zult in aanraking komen met mensen met bijvoorbeeld psychotische stoornissen en persoonlijkheidsproblematiek, maar ook met mensen met een autismespectrumstoornis of hechtingsproblematiek. Sommige patiënten verblijven vrijwillig, anderen verblijven met een zorgmachtiging. Sommigen zijn gemotiveerd om mee te werken aan de behandeling, anderen moeten gemotiveerd worden om hieraan mee te doen en om zich aan de dagstructuur te houden. De behandeling richt zich met name op de combinatie van psychiatrie en LVB.
 

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Chantal Maly-Wellens, hoofd verblijf, via 06-13336490.