Componence Asset List

Vacature Behandelaar - zwangerschapsvervanging Rotterdam

Antes zoekt i.v.m. vervanging van een zwangerschapsverlof voor de periode 1 mei tot 1 september 2022 voor de afdeling Neuropsychiatrie/ NAH Ambulant/ Deeltijd een behandelaar.

Dit ga je doen

Wil jij je horizon verbreden en kennismaken met werken in de GGZ voor een unieke doelgroep?
Wij hebben een tijdelijke functie beschikbaar bij een enthousiast team binnen expertisecentrum Neuropsychiatrie/NAH.
 
Je komt te werken in een enthousiast, betrokken en deskundig multidisciplinair team, dat intensief samenwerkt. Jij bent de medebehandelaar van onze patiënten in nauwe samenwerking met de regiebehandelaren en het multidisciplinaire team. Je vertaalt het behandelplan naar doelen, die in groepstherapieën en individuele gesprekken aan bod komen. Daarnaast is het betrekken van het netwerk een belangrijk onderdeel in de behandeling. Gedeeltelijk vanuit huis werken behoort tot de mogelijkheden.

Verdere werkzaamheden:
  • Geven van groepstherapieën aan de hand van bestaande modules (face to face en/of digitaal)
  • Individuele behandeling aan de hand van behandeldoelen (face to face en/of digitaal)
  • Observeren en analyseren van gedrag op somatisch en psychiatrisch gebied
  • Administratieve taken in het kader van de behandelingen

Dit ben jij

  • Je hebt een afgeronde opleiding SPH, Social Work, HBO Verpleegkunde, WO Psychologie of HBO Toegepaste Psychologie)
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep Neuropsychiatrie en Niet Aangeboren Hersenletsel
  • Ervaring met het geven van groepstherapieën is een pre
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft de functie Behandelaar 1 voor 24-32 uur. Je krijgt een tijdelijk contract. Het salaris bedraagt minimaal € 2746,- en maximaal € 3755,- (FWG 50) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groe

Antes, is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Sjoerd van der Vlugt, leidinggevende bedrijfsvoering, via 06-42703730, of Nicoline Kroos, behandelaar, via 06-20925732.