Componence Asset List

Vacature Zorgadministrateur -zwangerschapsvervanging Rotterdam

Antes zoekt voor de crisisdienst in Rotterdam een zorgadministrateur. Het betreft een zwangerschapsvervanging voor de duur van 4 maanden, met ingang van 1 juli.

Dit ga je doen

Werk je graag in een multidisciplinair team? Dan is deze functie iets voor jou.

Werken bij de Zorgadministratie van de crisisdienst is zeer dynamisch. Als administrateur vorm je een belangrijke schakel tussen patiënt, verwijzer en de hulpverleners. 

Wat houdt de functie in:
  • Je werkt intensief samen met collega-teamleden (artsen, psychiaters en SPV-en, secretaresses)
  • Telefonisch te woord staan van verwijzers en externe partners
  • Je draagt zorg voor volledige, tijdige en juiste registratie in het patiëntendossier
  • Het uitvoeren van werkzaamheden i.h.k.v. de Wet BOPZ
  • Het verwerken van inkomende post en mails
  • Je werkdagen zijn maandag tot en met zondag, 08:30 - 17:00 / 12:30-21:00
Na het inwerken is deels thuiswerken mogelijk.
 

Dit ben jij

Je bent een positieve, collegiale en betrokken collega die klantgericht is, je bent bereid om te werken in een rooster met avond- en weekenddiensten en feestdagen. Daarnaast vragen we:
  • Een afgeronde relevante MBO opleiding
  • Kennis van en ervaring met werken met Mijn Quarant is een pré
  • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft de functie Administratief Medewerker 2 voor 24-36 uur per week. Je krijgt contract voor 4 maanden. Het salaris bedraagt minimaal € 2121,- en maximaal € 3101,- (FWG 40) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groe

Antes, is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Pim Kistemaker, manager bedrijfsvoering,via 06-10773221.