Componence Asset List

Vacature GZ Psycholoog Rotterdam

Antes zoekt voor één van onze wijkgerichte GGZ teams in Rotterdam een GZ psycholoog.

Dit ga je doen

Schrik jij niet van ingewikkelde meervoudige problematiek en wil je graag bijdragen aan het herstel van mensen met ernstig psychiatrische aandoeningen, vaak in combinatie met verslavingsproblematiek? Dan komen we graag met jou in contact.

De divisie Ambulant werkt met wijkgerichte GGZ teams die werken volgens de FACT methodiek en met expertiseteams, waarbij verschillende culturen en werkwijzen samenkomen. De teams bieden behandeling aan mensen met ernstige psychiatrische problemen, vaak in combinatie met verslavingsproblematiek. Deze mensen herstellen het best als zij hun kracht hervinden in hun eigen omgeving en binnen hun eigen netwerk. Daarom organiseren wij onze zorg en behandeling vanuit de wijk. Door deze wijkgerichte aanpak werken we beter samen met andere hulpverleners die betrokken zijn bij onze cliënten. In deze GGZ teams zijn zorgprofessionals vanuit verschillende disciplines actief. Het aanbod vanuit de GGZ teams bestaat onder andere uit individuele behandelgesprekken, groepsbehandeling, CGT behandeling, traumaverwerking en medicamenteuze behandeling. Onze expertiseteams dragen bij aan de behandeling in de wijkgerichte GGZ teams door mee te behandelen, kennis te delen en specifieke behandelingen en diagnostiek aan te bieden.
 
Als GZ psycholoog ben je regiebehandelaar en primair verantwoordelijk voor de inhoud, vaststelling en uitvoering van het behandelplan van onze cliënten. Daarnaast draag je ook zelf actief bij aan de behandeling. Je bent onderdeel van een breder netwerk van GZ psychologen binnen onze ambulante divisie, waarin veel ruimte is voor collegiale consultatie en overleg. Je hebt een redelijk vaste planning wanneer je ´s ochtends start, maar je past met gemak je agenda aan aan de actualiteit van de dag wanneer dit nodig is.

Je voornaamste werkzaamheden bestaan uit:
  • Uitvoeren diagnostiek: psychologisch onderzoek en/of intake
  • Uitvoeren van individuele- en groepsbehandeling, zoals EMDR, CGT, schematherapie
  • In kaart brengen en stroomlijnen van de keten van zorg die de cliënt doorloopt; van bijvoorbeeld een detoxbehandeling naar een persoonlijkheidsbehandeling
  • Werkbegeleiding en supervisie geven aan basispsychologen en GZ psychologen in opleiding
Wil je meer weten? Bekijk dan hier onze vlog over het werken als GZ psycholoog in een FACT team.
 

Dit ben jij

Je staat open voor ideeën en gedachten van je collega’s en je weet hen ook te stimuleren en mee te nemen in de ontwikkeling en innovatie van onze zorg. Een organisatorische rol past goed bij jou, je kunt snel schakelen en je bent analytisch sterk. Vanuit een helikopterview draag je bij aan de zoektocht naar de beste behandelvormen. Vanzelfsprekend blijf jij je ontwikkelen door aanvullende opleidingen of cursussen te volgen.Verder vragen we:
  • BIG-registratie als GZ psycholoog
  • Ervaring met diverse GGZ doelgroepen (EPA, verslaving, LVB)
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 24-36 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 4138,- en maximaal € 5553,- (FWG 65) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groe

Antes, is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je vragen of wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Moise Kamermans, leidinggevende bedrijfsvoering, via 06-83541123. 
Twijfel je? Neem dan ook contact op, we kunnen dan onder het genot van een (online) kopje koffie sparren over de mogelijkheden.