Componence Asset List

Vacature Psychiater Rotterdam

Antes zoekt voor het expertiseteam Sarr Autisme in Rotterdam een psychiater.

Dit ga je doen

Binnen de divisie Volwassenen Ambulant wordt er gewerkt met GGZ teams en expertiseteams. Binnen het expertiseteam Sarr Autisme zijn wij op zoek naar een psychiater voor 16 uur in de week. Wij zoeken een psychiater die ons team komt versterken, waarbij we specifiek zoeken naar een nieuwe collega die het medisch beleid in ons aanbod wil door ontwikkelen en versterken, samen met het management team, de sociaal psychiatrisch verpleegkundige en verpleegkundige.

Sarr Autisme Rotterdam is één van de specialistische autismeteams in Nederland. Sarr is onderdeel van Parnassia Groep en bestaat uit een expertiseteam voor jeugd en volwassenen en Sarr Kenniscentrum Autisme. Sarr Autisme Rotterdam team volwassenen is onderdeel van Antes, divisie Volwassenen Ambulant en vormt hier het bovenregionale expertiseteam voor Autisme. Bij Sarr team volwassenen werken betrokken en enthousiaste hulpverleners: een psychiater, klinisch psychologen, een systeemtherapeut, een sociaal psychiatrisch verpleegkundige, GZ-psychologen en psychologen. Daarnaast bieden we verschillende plekken voor diverse opleidingen, zoals de GZ-opleiding en de opleiding tot klinisch psycholoog.

Sarr team volwassenen is gevestigd in Rotterdam Zuid en werkt bovenregionaal. We werken nauw samen met Sarr team jeugd, onderdeel van Youz. Samen hebben we onlangs het TOPGGz keurmerk toegekend gekregen. TOPGGz staat voor zeer gespecialiseerde patiëntenzorg (topklinisch en topreferent) in combinatie met wetenschappelijk onderzoek, innovatieve behandelingen, consultatie en advies en kennisverspreiding. Deze vacature kan eventueel gecombineerd worden met andere vacatures binnen de divisie. Bij interesse in werken binnen Antes ambulant, denken we graag flexibel mee voor mogelijkheden en combinaties.
 

Dit ben jij

  • Een psychiater met kennis en affiniteit met volwassenen met autisme, die naast het leveren van cliëntenzorg ook een bijdrage wil leveren aan het afdelingsbeleid en daarmee ook aan de TOPGGz status van de Sarr.
  • Je bent bereid je in te zetten voor een kwetsbare patiëntengroep met complexe problematiek. Je doel is hierbij altijd de kwaliteit van leven van onze patiënten maximaliseren. Je bent een teamspeler die zijn verantwoordelijkheden kent en neemt. Je staat open voor ideeën en gedachten van je collega’s en weet hen ook te stimuleren en mee te nemen in de ontwikkeling en de innovatie van de zorg. Je bent grensverleggend en je hebt oog voor maatschappelijke ontwikkelingen.
  • Voor deze functie heb je een afgeronde opleiding tot Psychiater met BIG-registratie óf je wordt binnenkort geregistreerd.
  • Je bent in ieder geval op de donderdag beschikbaar.
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij vragen veel van jou maar hebben daar ook wat moois voor terug. Zo is het bij ons mogelijk om flexibel  te werken. Wij bieden goede opleidingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering. Uiteraard bieden wij een goed salaris conform het cao GGZ, en nog veel meer. Een kleine greep uit onze arbeidsvoorwaarden:
  • Een intern loopbaanbureau op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en groei
  • Vakantiegeld & eindejaarsuitkering
  • Een heel goede pensioenregeling
  • Een bijdrage in de ziektekostenverzekering
  • 166 vakantie uren en 35 levensfasebudget uren (o.b.v. 36 uur per week)
  • Bedrijfsfitness om vitaal te blijven
Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 6702- en maximaal € 9473,- (FWG AMS) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groe

Antes, is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.

Wat is jouw Waarom als psychiater? Waarom doe je wat je doet?
Een belangrijk onderdeel van onze zorgvisie is dat we zo dicht mogelijk proberen  aan te sluiten bij de hulpvraag van onze patiënten, om zo de best mogelijke  interventie in te zetten. Onze specialistische behandelingen richten zich o.a. op  klachtgerichte interventies, waarbij de contextuele en de sociaal  maatschappelijke factoren belangrijke aandachtspunten zijn. Hierdoor lukt het  ons om sneller een behandeling vorm te geven die past bij de specifieke  hulpvraag van de patiënt. Onze waarom is mensen hulp bieden bij het aanpakken van hun psychische problemen, dat is waar onze collega’s zich  dagelijks met hart en ziel voor inzetten. Wat is jouw waarom?
 

Interesse?

Heb je vragen of wil je meer informatie over de vacature neem dan contact op met Jipke Kool, manager bedrijfsvoering of Tatiana Brandsma, manager zorg via 088-3585500. Vragen over de solliciatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling recruitment op 088 - 3577095.

Twijfel je? Neem dan ook contact op. WIj kunnen altijd onder het genot van een (online) kopje koffie sparren over de mogelijkheden.