Componence Asset List

Vacature Arts Dordrecht

Antes zoekt voor het GGZ team in Dordrecht een arts. 

Dit ga je doen

Ben jij een arts met oprechte belangstelling voor psychiatrie en verslavingszorg?

GGZ team Dordrecht is er voor patiënten die te maken hebben met (hoog)complexe ernstig psychiatrische aandoeningen in combinatie met verslavingsproblemen en problemen op meerdere levensgebieden. Denk hierbij aan financiële problemen, woonproblemen, het vermijden van zorg en het ontbreken van een dagbesteding of een betaalde baan.
Het GGZ team behandelt en ondersteunt patiënten zoveel mogelijk in hun huidige leefomgeving, zoals thuis en/of in een woonvoorziening. Het aanbod vanuit het GGZ team bestaat onder andere uit herstelgerichte behandeling en ondersteuning.

Ons team is multidisciplinair en wij kennen geen hiërarchie. In een fijne sfeer bouwen wij samen met het team, hoofd en MT aan goede zorg.
Als arts zijn jouw verantwoordelijkheden (onder supervisie van een verslavingsarts):
  • Somatische screening en uitschrijven van recepten
  • Mee op huisbezoek en spreekuur draaien
  • Deelnemen aan patiëntenbesprekingen
  • Werken via FACT methodiek
Wij zijn open van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur en op feestdagen gesloten. Onze locatie bevindt zich op 5 minuten lopen van het station. Er is parkeergelegenheid, dit is echter wel betaald parkeren. 
 

Dit ben jij

Je bent initiatiefrijk en hebt een goed probleemoplossend vermogen. Daarnaast beschik je over goede sociale- en communicatieve vaardigheden. Een gezond gevoel voor humor, enthousiasme en flexibiliteit zijn onmisbaar in deze functie. Wij vragen: 
  • Een afgeronde opleiding tot basisarts en je bent BIG (her)geregistreerd
  • Je hebt oprechte belangstelling voor psychiatrie, verslavingszorg en onze doelgroepen
  • Het is voor jou geen probleem om afwisselend zelfstandig te functioneren en samen te werken in teamverband
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 24-32 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 3935,- en maximaal € 5280,- (FWG 65) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groe

Antes, is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Ricky van der Straaten, hoofd behandelzaken, via 06-51217514.