Componence Asset List

Vacature Veldwerker Rotterdam

Antes zoekt voor het jongerenmerk Youz een veldwerker.

Dit ga je doen

Word jij ons nieuwe visitekaartje?

Het team jeugdveldwerk bestaat uit ruim 7 fte. Het team heeft te maken met heftige problematiek en veel dynamiek. De teamgeest is erg sterk en daardoor wordt de werklast goed gedragen.

Samen met je collega’s geef jij het startsein voor hulpverlening aan al dan niet middelengebruikende Rotterdamse risico(zwerf)jongeren in de leeftijd van 18 tot 23 jaar. Een complexe doelgroep, die jij met een multidisciplinair team intensief gaat begeleiden. Je uiteindelijke doel is het toeleiden van deze jongeren in combinatie met een WMO-arrangement naar reguliere zorgtrajecten.

In deze functie ben je veel op pad om noodzakelijke zaken zoals ID, schuldsanering, zorgverzekering, rechtbankbezoeken enz. te regelen met en voor de jongeren. Daarnaast neem je deel aan de patiëntenbesprekingen, teamvergaderingen en heb je een signalerende functie binnen de regio omtrent de problematiek van de jongeren. Verder denk en werk je mee aan het verder vormgeven van het jongerenmerk Youz.
 

Dit ben jij

Jij kunt je inleven in de leefwereld van jongeren. Je bent communicatief sterk, motiverend, stressbestendig en flexibel. Je schroomt niet om jongeren te benaderen en bent niet snel geïntimideerd. Je bent goed in staat kalmte te bewaren in crisissituaties en problemen op te lossen. Indien nodig werk je langer door, totdat zaken onder controle zijn. Je vindt het ook geen probleem om in de avonden te werken. Tevens heb je kennis van de sociale kaart van regio Rotterdam.
Daarnaast heb je:
  • een relevant MBO/HBO diploma, bijvoorbeeld MMZ, SPW, SD of bezig met een relevante HBO opleiding
  • kennis van psychiatrie en verslaving
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 32-36 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 2407,- en maximaal € 3755,- (FWG 45/50) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groe

Antes, is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassen als jongeren.
Youz is dé coach voor alle jongeren t/m 24 jaar, die vragen hebben over of problemen ondervinden ten gevolge van middelengebruik, gok- of gamegedrag. Youz is er ook voor de omgeving van jongeren, die terecht kunnen voor informatie, advies en hulp. Youz is jong, toegankelijk, dynamisch en gericht op herstel.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Dénise Kleinekoort, manager bedrijfsvoering Youz, via 06–30841689.