Componence Asset List

Vacature ANIOS Poortugaal

Antes zoekt voor het zorg innovatie centrum kliniek U in Poortugaal een ANIOS. 

Dit ga je doen

Ben jij basisarts en wil jij je oriënteren op de psychiatrie?
Deze vacature biedt jou de ervaring en tevens de opstap naar de opleiding tot psychiater, huisarts, geriater, neuroloog of een andere specialisatie.

In de functie van ANIOS werk je in een multidisciplinair team onder supervisie van een psychiater en ben je verantwoordelijk voor diagnostiek, crisisinterventie en behandeling van patiënten met een (meestal ernstige) psychiatrische aandoening.
Je werkzaamheden als arts zijn daarbij verschillend maar bestaan over het algemeen uit:
  • Opnamegesprekken, somatisch onderzoek en eventueel aanvragen van aanvullend diagnostisch onderzoek
  • Opstellen en evalueren van behandelplannen
  • Onder supervisie van de psychiater en/of verslavingsarts behandelen van patiënten
  • Participeren in voorwacht- en bereikbaarheidsdiensten
  • Coördinatie van de somatische zorg

Dit ben jij

Je hebt een afgeronde opleiding tot arts en registratie volgens de wet BIG. In acute situaties weet je handelend op te treden en ben je in staat je snel aan veranderingen aan te passen.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 32-36 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 3760,- en maximaal € 5734,- (FWG 64/65) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes, is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassen als jongeren.
Kliniek U is volop in ontwikkeling. Sinds 1 september 2021 is er op de locatie kliniek U het Zorg Innovatie Centrum (ZIC) geopend. Binnen het ZIC zetten Albeda Zorgcollege, Antes, Hogeschool Rotterdam en Zadkine samen in op de lerende omgeving om praktijk en theorie dichter bij elkaar te brengen, leerlingen te inspireren, om kennis te delen en samen te innoveren. Alle collega’s zijn nauw verbonden aan het ZIC en betrokken bij de ontwikkeling van de afdeling, opleidingstraject van de leerlingen en zorginhoudelijke patiëntenzorg. Docenten van de diverse opleidingsinstituten komen op de afdeling om kennis te delen en medewerkers waar nodig te ondersteunen in de begeleiding van de leerlingen.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over werken als arts bij Parnassia Groep? Neem dan contact op met hoofdverblijf Frits Muller, via 06-22829498.