Componence Asset List

Vacature Orthopedagoog Poortugaal

Antes in Poortugaal zoekt voor de gesloten afdeling LVB een orthopedagoog.

Dit ga je doen

Ben je een orthopedagoog die inhoudelijk het begeleidingsteam aan wilt gaan sturen? Dan zoeken we jou.

Binnen Kliniek B4, onze gesloten afdeling voor 16 patiënten met psychiatrische en problematiek en een licht verstandelijke beperking, wordt binnen een duidelijke behandelstrategie behandeling geboden. Cliënten met een IQ tot 84 met een sociaal-emotionele ontwikkelingsachterstand kunnen profiteren van een behandelmilieu waarbinnen de aard en stijl van een LVB bejegening en communicatie centraal staat.
Jouw werkzaamheden:
  • Je bent de spil in de behandeling en coördineert de behandeling van de cliënten
  • Je voert intake- en kennismaking gesprekken
  • Je schrijft behandelplannen
  • Je stuurt inhoudelijk het begeleidingsteam aan
  • Je neemt deel aan individuele- en groepstherapieën en aan zorgafstemmingsgesprekken en behandelplan besprekingen
  • Je voert psychodiagnostische testen uit
  • Je participeert actief in de (beleid)ontwikkeling van de afdeling
Al deze taken voer je samen uit met ene team van begeleiders, verpleegkundigen, een arts, een psychiater en met het hoofd verblijf van de afdeling.
 

Dit ben jij

Je bent assertief, gedreven, creatief, gericht op samenwerking en ontwikkeling en beschikt over relativeringsvermogen en een gezonde dosis humor. Verder vragen we:
  • Een afgeronde opleiding tot orthopedagoog
  • Je hebt affiniteit met psychiatrie
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft de functie Behandelaar 2 voor 32-36 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 3538 en maximaal € 4717 (FWG 60) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groe

Antes, is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Peter van Hese, manager bedrijfsvoering, via 06-20950192.