Componence Asset List

Vacature Basispsycholoog ZHE Hellevoetsluis

Antes zoekt voor GGZ team Hellevoetsluis-Noord een basispsycholoog. 

Dit ga je doen

Ben jij een basis psycholoog met een actieve, flexibele instelling en zie jij onverwachte situaties als een uitdaging? Dan komen we graag in contact met jou.

Je bent onderdeel van het team van GGZ team Hellevoetsluis Noord, waar we binnen de verschillende afdelingen werken met een regiebehandelaarschap vanuit verschillende disciplines, zoals een verpleegkundig specialist GGZ, GZ- of Klinisch psycholoog en een verslavingsarts. Als primair behandelaar krijg jij ruimte en verantwoordelijkheid om een eigen caseload te draaien, waarbij je op behandel-inhoudelijk niveau wordt aangestuurd door een regiebehandelaar. Zo geef je niet alleen advies in een behandelplan, maar ben je ook nauw betrokken in bijvoorbeeld het opstellen van de behandelplannen van de caseload. Daarnaast bestaan jouw werkzaamheden uit:
 • Je werkt in een FACT team, multidisciplinair
 • Je hanteert een eigen caseload waarbij jij verantwoordelijk bent voor de coördinatie en de behandeling van de patiënten
 • Je behandelt patiënten met EPA en comorbiditeit, zowel individueel als groepsgewijs
 • Je doet diagnostiek
 • Je adviseert aan collega-instellingen over de behandeling van onze doelgroep
 • Je houdt de testenkast up to date
Je werkt mee aan innovaties en praktijkgericht onderzoek.
 

 

Dit ben jij

 • Een afgeronde WO opleiding orthopedagogiek of psychologie
 • Je hebt al enige werkervaring;
 • Je hebt al een LOGO-verklaring, deze is in aanvraag of in ieder geval geregeld vóór 1 juli 2022
 • Professionele zelfstandigheid die een balans vindt tussen multidisciplinair werken en zelfstandig werken binnen je eigen professionele kaders
 • De wetenschappelijke ontwikkelingen binnen het vakgebied worden door jou actief gevolgd
 • Je beschikt over een actieve, flexibele instelling en ziet onverwachte situaties als een uitdaging
 • Basisopleiding Cognitieve Gedragstherapie of je bent bereid deze op korte termijn te volgen.
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij vragen veel van jou maar hebben daar ook wat moois voor terug. Namelijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.
 

Het betreft de functie Behandelaar 3. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 3760,- en maximaal € 4883,- (FWG 60) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes, is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.

Over de divisie ambulant
De divisie ambulant werkt met wijkgerichte GGZ teams die werken volgens de FACT methodiek en expertiseteams, waarbij verschillende culturen en werkwijzen samen komen. Antes biedt behandeling aan mensen met ernstige psychiatrische problemen, vaak in combinatie met verslavingsproblematiek. Deze mensen herstellen het best als zij hun kracht hervinden in hun eigen omgeving en binnen hun eigen netwerk. Daarom organiseren wij onze zorg en behandeling vanuit de wijk. Door deze wijkgerichte aanpak volgens de FACT methodiek werken we nóg beter samen met andere hulpverleners die betrokken zijn bij onze cliënten. In deze GGZ teams zijn zorgprofessionals vanuit verschillende disciplines actief. Het aanbod vanuit de GGZ teams bestaat onder andere uit individuele behandelgesprekken, groepsbehandeling, CGT behandeling, traumaverwerking, medicamenteuze behandeling. Onze expertiseteams dragen bij aan de behandeling in de wijkgerichte GGZ teams door mee te behandelen, kennis te delen en specifieke behandelingen en diagnostiek aan te bieden.
 

Interesse?

Heb je vragen of wil je meer informatie over de vacature neem dan contact op met Francka van Putten, hoofd behandelzaken, via 06-23887111 of Marieke Stel, manager zorg, via 06-30517047. Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de afdeling recruitment 088-3571890.

Twijfel je? Neem dan ook contact op. Wij kunnen altijd onder het genot van een (online) kopje koffie sparren over de mogelijkheden of je kunt natuurlijk een dag(deel) mee komen lopen.