Componence Asset List

Vacature GZ Psycholoog Spijkenisse

Antes zoekt voor het ambulante team van de divisie Ouderen in Spijkenisse een GZ psycholoog.

Dit ga je doen

Ben jij een GZ psycholoog die affiniteit heeft met de doelgroep ouderen? Werk je graag ambulant en samen in een multidisciplinair team? Lees dan verder.

Wij behandelen ouderen met psychiatrische- of psychogeriatrische problemen waaronder depressie, angststoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, psychotische stoornissen en cognitieve stoornissen. 
Het team van Ouderen Ambulant-Zuid is multidisciplinar en bestaat onder andere uit psychiaters, specialist ouderen geneeskunde, SPV’en, verpleegkundigen, GZ psychologen, basispsycholoog, GGZ-agoog, maatschappelijk werk, systeemtherapeut en een verpleegkundig specialist, die aansluiten bij de doelgroep ouderen. Het team is een zeer zelfstandig en heeft de kwaliteit van zorg als hoogste prioriteit. De meeste behandelingen zullen op de poli plaatsvinden, maar incidenteel een huisbezoek indien de cliënt niet naar kantoor kan komen behoort tot de mogelijkheden.

Als GZ psycholoog ben je regiebehandelaar en primair verantwoordelijk voor de inhoud, vaststelling én uitvoering van het behandelplan van onze cliënten. Daarnaast draag je ook zelf actief bij aan de behandeling. Je bent onderdeel van een breder netwerk van GZ psychologen binnen onze divisie, waarin veel ruimte is voor collegiale consultatie en overleg.

Jouw werkzaamheden:
  • Het uitvoeren van intakegesprekken, indicatiestelling, verslaglegging en terugkoppeling
  • Uitvoering geven aan de taken vanuit je functie als regiebehandelaar (geclausuleerd)
  • Verrichten van psychologische, gedragstherapeutische en systeemgerichte behandeling, volgens evidence based richtlijnen middels o.a. CGT, EMDR en schematherapie
  • Werkbegeleiding en supervisie geven aan basispsychologen en GZ psychologen in opleiding
  • Geven van behandeling, dit kan zowel individueel als in een groep plaatsvinden
  • Individuele policontacten, deze kunnen plaatsvinden op de locatie Spijkenisse en Hellevoetsluis
Naast de doelgroep ouderen kunnen er ook volwassenen behandeld worden. Naast de ouderen hebben wij een poli voor ziekenhuispsychiatrie waar enkele collega’s werkzaam zijn. Indien deze cliënten psychologische behandeling nodig hebben kan dit geboden worden door onze
 (GZ)psychologen op de locatie in Spijkenisse en Hellevoetsluis.
 

Dit ben jij

  • Je hebt een afgestudeerde GZ psycholoog
  • Je hebt aantoonbare werkervaring 
  • Je beschikt over een rijbewijs en auto
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft de functie GZ Psycholoog voor 24-36 uur. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 4138,- en maximaal € 5553,- (FWG 65) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groe

Antes, is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? neem dan contact op met Annemarie van der Ham, GZ psycholoog, via 06-29735051 of Kelly Slikboer, leidinggevende bedrijfsvoering, via 06-53254594. 
Twijfjel je? Het is ook mogelijk een dagdeel mee te lopen op onze afdeling.