Componence Asset List

Vacature ANIOS GGZ-team Ommoord Zevenkamp Rotterdam

Voor ons GGZ-team zijn wij op zoek naar een enthousiaste (BIG-geregistreerde) basisarts die ervaring wil opdoen in de psychiatrie! Kom jij ons team versterken?  

Dit ga je doen

Als ANIOS bij onze GGZ team heb je een leerzame en uitdagende baan die je de gelegenheid biedt om meer kennis en ervaring binnen de GGZ op te doen. Je werkt in een team met een positief leerklimaat waar ook huisartsen in opleiding worden opgeleid.

Vanwege de diversiteit van de doelgroep leer je je verder ontwikkelen in het herkennen van verschillende ziektebeelden, werking en bijwerkingen van psychofarmaca, het hanteren van tegenoverdracht en grenzen stellen. Je voert intakes, crisisbeoordelingen en medicamenteuze consulten uit. Uiteraard doe je dit onder supervisie van verantwoordelijk regiebehandelaar.
 

Dit ben jij

Je brengt de volgende kennis en ervaring mee:
  • BIG-registratie als arts
  • Je hebt affiniteit met psychiatrie, verslavingszorg en onze doelgroepen
  • Je bent stressbestendig, flexibel, geïnteresseerd en in staat in complexe situaties te blijven reflecteren.
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en leerzaam werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het deelnemen aan onregelmatigheidsdiensten voor Kliniek Poortmolen of Kliniek Rotterdam Alexander is onderdeel van de arbeidsvoorwaarden. Deze diensten bieden de mogelijkheid om meer ervaring op te doen in het klinisch werk en worden als zeer leerzaam ervaren.

Het betreft een functie voor 32 - 36  uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 3.538,- en maximaal € 5.553,- (FWG 64/65) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groe

Parnassia Groep is een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die gelijke kansen biedt. Elke dag werken we aan een omgeving waarin alle collega’s zich gewaardeerd en betrokken voelen en waarin zij hun talenten kunnen ontwikkelen. Wat je doet, doet ertoe. Draag bij aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en innovaties en maak gebruik van onze uitgebreide (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Onze eigen Parnassia Groep Academie staat garant voor een goed opleidingsklimaat. Werken bij Parnassia Groep

Antes, is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassen als jongeren. Informatie over Antes

Het GGZ-team Ommoord Zevenkamp biedt zorg en behandeling aan mensen met ernstige psychiatrische problemen, vaak in combinatie met verslavingsproblematiek. Deze mensen herstellen het best in hun eigen omgeving en binnen hun eigen netwerk. Daarom organiseren wij onze zorg en behandeling vanuit de wijk. In ons GGZ team werken verschillende disciplines nauw met elkaar samen. We werken volgens de FACT methodiek. Vanwege deze werkwijze en de diverse patiëntenpopulatie is het werk in het GGZ-team heel afwisselend en dynamisch. 
 

Interesse?

Ben je enthousiast, reageer dan direct! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Door van de Lande, teamhoofd 06-22114784 of Ineke van der Spek, psychiater, bereikbaar op 088-3585344.
Vragen over de procedure kun je contact opnemen met afdeling Recruitment, 088-357 1890.