Componence Asset List

Vacature Arts Capelle a/d IJssel

Antes zoekt voor het Zorg Innovatie Centrum in Capelle aan den IJssel een arts.

Dit ga je doen

Waarom werken op de locatie Poortmolen?
Binnen de locatie Poortmolen zijn diverse afdelingen gehuisvest. Samen met de leidinggevende kan er gekeken worden om binnen deze locatie een vervolgstap te maken wanneer blijkt dat de afdeling waarbij je werkzaam bent niet volledig meer voldoet. Het is een terrein waar de collega’s verbinding hebben met elkaar en met elkaar zorgen dat de patiëntenzorg zo goed mogelijk vormgegeven en gedragen kan worden. Er is binnen de locatie sprake van diverse bewegingen. Hierin kan worden meegedacht. Er is een leuke personeelsvereniging die maandelijks uitjes organiseert en de locatie is onderdeel van de PG wat maakt dat je gebruik kunt maken van diverse MKA regelingen.
 
Hoe ziet jouw rol eruit?
Het betreft een dynamische werkplek waar oog is voor de ontwikkeling van startende artsen. De klinische afdelingen op de locatie Poortmolen staan zeer goed aangeschreven als ervaringsplek waardoor veel van onze artsen doorstromen naar opleidingsplekken. Je werkt onder directe supervisie van een psychiater en er is wekelijks onderwijs. Je werkt samen met een deskundige multidisciplinair team.

Je bent op de afdeling o.a. verantwoordelijk voor:
  • beoordeling van verwarde personen
  • diagnostiek, crisisinterventie en behandelingen van patiënten met een ernstige psychiatrische aandoening
  • deelname aan klinische aanwezigheidsdiensten 
  • samen leren en opleiden behoort ook tot de dagelijkse werkzaamheden

Dit ben jij

Welke ervaring en expertise neem jij mee?
  • een afgeronde opleiding tot basisarts en bent als zodanig BIG geregistreerd
  • kennis en affiniteit met de psychiatrie en dan met name het behandelen van patiënten met ernstig psychiatrische aandoeningen en het betrekken van hun naasten
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wij bieden

Wat hebben wij jou te bieden?
Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 4381,- en maximaal € 5734,- is conform FWG 65. 

Werken bij Parnassia Groep

Antes, is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.

Over het ZIC
De Poortmolen is volop in ontwikkeling. Sinds 1 september 2021 is er op de locatie Poortmolen het Zorg Innovatie Centrum (ZIC) geopend. Binnen het ZIC zetten Albeda Zorgcollege, Antes, Hogeschool Rotterdam en Zadkine samen in op de learning community (LC) om praktijk en theorie dichter bij elkaar te brengen, leerlingen te inspireren, om kennis te delen en samen te innoveren. Alle collega’s zijn nauw verbonden aan het ZIC en betrokken bij de ontwikkeling van de afdeling, opleidingstraject van de leerlingen en zorginhoudelijke patiëntenzorg. Docenten van de diverse opleidingsinstituten komen op de afdeling om kennis te delen en medewerkers waar nodig te ondersteunen in de begeleiding van de leerlingen.

Wie zijn jouw collega’s?
De afdeling is verdeeld in twee units één unit waar 21 fysieke bedden aanwezig zijn en één unit waar 16 fysieke bedden aanwezig zijn. Beide units zijn voorzien van een teampost. Dit betekent dat er binnen het gehele team gekozen is voor twee unitteams, wel is er sprake van ondersteuning bij elkaar.
Het team bestaat uit diverse disciplines zoals; SPH, verpleegkundigen, MMZ er zijn tevens behandelaren verbonden aan het team. Iedere unit heeft een eigen arts, daarnaast is er een psychiater verbonden, psychologen, ter consultatie een verpleegkundig specialist, maatschappelijk werk en activiteitenbegeleiding. De locatie Poortmolen is vooroploper op het gebied van familie ervaringsdeskundigheid en er is sprake van nieuwe ontwikkelingen rondom de inzet van ervaringsdeskundigheid.

Interesse?

Heb je vragen of wil je meer informatie over de vacature neem dan contact op met Sandra Rijnsburger, Hoofd Verblijf via 06-20743137. 

Twijfel je? Neem dan ook contact op. Wij kunnen altijd onder het genot van een (online) kopje koffie sparren over de mogelijkheden. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure neem dan contact op met recruitment via 088-3571890.