Componence Asset List

Vacature ANIOS Capelle aan den Ijssel

Antes zoekt een arts voor de gesloten acute opname afdeling op locatie Poortmolen in Capelle aan den IJssel.   

Dit ga je doen

Hoe ziet jouw rol eruit?
Het betreft een dynamische werkplek waar oog is voor de ontwikkeling van startende artsen. De klinische afdelingen op de locatie Poortmolen staan zeer goed aangeschreven als ervaringsplek waardoor veel van onze artsen doorstromen naar opleidingsplekken. Je werkt onder directe supervisie van een psychiater en er is wekelijks onderwijs. Je werkt samen met een deskundig multidisciplinair team.

Je bent op de afdelingen o.a. verantwoordelijk voor:
  • beoordeling van verwarde personen
  • diagnostiek, crisisinterventie en behandelingen van patiënten met een ernstige psychiatrische aandoening
  • deelname aan klinische aanwezigheidsdiensten binnen de instelling van je verwacht

Dit ben jij

Welke ervaring en expertise neem jij mee?
  • een afgeronde opleiding tot basisarts en je bent als zodanig BIG geregistreerd
  • kennis en affiniteit met de psychiatrie en dan met name het behandelen van patiënten met ernstig psychiatrische aandoeningen en het betrekken van hun naasten
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

 

Wij bieden

Wat hebben wij jou te bieden?
Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 32-36 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 4381,- en maximaal € 5734,- ( FWG 65 ) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Werken bij Parnassia Groep

Antes, is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.

Poortmolen in Capelle aan den IJssel
Wij richten ons op de behandeling van volwassenen, die ten gevolge van een psychiatrische stoornis en/of gedragsproblemen 24-uurs zorg nodig hebben. Er zijn op de Poortmolen meerdere afdelingen zoals een crisiscentrum, gesloten opname en behandeling, open opname en behandeling, psychosomatische unit (PSU).

Wie zijn jouw collega’s?
Opname 1 is de gesloten acute opname afdeling HIC (High en Intensive Care), oftewel de voordeur van de kliniek met een gemiddelde opname duur van 3 weken. Op deze afdeling vind je patiënten die in crisis verkeren en waarin het jouw taak is om met verschillende disciplines te werken aan zo snel mogelijk herstel.  Opname 1 heeft 2 units met 10 bedden. Er is een IC unit, waar  1-op-1 begeleiding geboden kan worden. Er bestaat de mogelijkheid tot rooming-in. Aan opname 1 zit de separeerunit verbonden  met 3 separeerruimtes  die beschikbaar zijn  voor het hele terrein. Op Opname 1 worden ook de beoordelingen gedaan van de patiënten die aangemeld worden door het GGZ Meldpunt.

Opname 2 is de gesloten opname afdeling met een gemiddelde opname duur van 8 weken. Op deze afdeling vind je patiënten die in crisis verkeren en waarin het jouw taak is om met verschillende disciplines te werken aan zo snel mogelijk herstel.  Opname 2 heeft 3 units met 7 bedden en twee SEHP-bedden (Spoed Eisende Hulp Psychiatrie). Opname 2 werkt nauw samen met de acute opname afdeling waaraan de separeerunit verbonden zit. Deze separeerunit heeft 3 separeerruimtes die beschikbaar zijn voor het hele terrein.

Interesse?

Heb je vragen of wil je meer informatie over de vacature neem dan contact op met Yuut Chong, psychiater, via 06-53879458.

Twijfel je? Neem dan ook contact op. Wij kunnen altijd onder het genot van een (online) kopje koffie sparren over de mogelijkheden. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure neem dan contact op met recruitment via 088-3571890.