Componence Asset List

Vacature HBO verpleegkundige Rotterdam Oost

Antes zoekt voor team Noord van Intensieve Behandeling Thuis (IBT) een HBO verpleegkundige.

Dit ga je doen

Hoe ziet jouw rol eruit?
Beter worden doe je thuis’ is ons motto. Samen met je collega’s in het multidisciplinaire team behandel je mensen die door hun psychiatrische problemen in crisis zijn of dreigen te raken. In samenwerking met hun eventuele steunsysteem en/of diens vaste behandelaren, pleegt het team interventies bij de cliënt om een opname te voorkomen of te verkorten. Creatief en buiten de gebaande zorglijnen maak je gebruik van de herstellende vermogens van de cliënten, aan wie het IBT zeven dagen per week zorg op maat levert.

Het IBT team regio Noord is op zoek naar een enthousiaste HBO verpleegkundige, die ons team wil komen versterken. Onze doelgroep varieert in psychiatrische ziektebeelden en leeftijd vanaf 18 Jaar. Het team is hecht, gedreven en er is altijd ruimte voor humor. We werken zelf-organiserend en we verdelen onderling de teamrollen. Lijkt het je een uitdaging om binnen de hoog-complexe psychiatrische problematiek te interveniëren en in de thuissituatie te werken met een zeer diverse doelgroep? Wil je graag werken in een team waar geen dag hetzelfde is? Bel ons dan of solliciteer direct! Wil je een dag meelopen ter oriëntatie? Dat is mogelijk.

Dit ben jij

Welke ervaring en expertise neem jij mee?
je bent in het bezit van een diploma HBO Verpleegkunde of SPV
  • hebt een actuele BIG registratie
  • werkervaring in de GGZ en inzicht in behandeltheorieën
  • initiatiefrijk, stressbestendig, flexibel en ondernemend en jij bent je ervan bewust dat deze eigenschappen onmisbaar zijn in deze drukke en soms chaotische baan
  • kunt goed samenwerken, maar bent ook zeer goed in staat om zelfstandig te werken
  • beschikt over rijbewijs B en je bent in het bezit van passend vervoer
  • flexibel inzetbaar voor dag-, avond- en weekenddiensten
  • werkervaring in de ambulante en/of acute/sociale psychiatrie heeft onze voorkeur
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft de functie van Behandelaar 2 voor 28-36 uur per week. Het salaris bedraagt minimaal € 3310,- en maximaal € 4381,- (FWG 55) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Meer weten wat we verpleegkundigen te bieden hebben? Klik dan hier.
 

Werken bij Parnassia Groep

Antes, is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.

Wie zijn jouw collega’s?
Intensieve Behandeling Thuis (IBT) heeft onder meer als doel opnames te verkorten of zelfs te voorkomen door thuisbehandeling aan te bieden aan cliënten die anders klinisch opgenomen zouden worden. De behandeling duurt maximaal 6 weken en richt zich op stabilisatie van de psychische klachten in de thuissituatie. Dit wordt afgestemd op de persoonlijke situatie, voorkeuren en eerdere ervaringen van de cliënt.

Interesse?

Heb je vragen of wil je meer informatie over de vacature neem dan contact op met  Marianne Goudriaan, behandelaar IBT Rijnmond Noordoost, via 088-3585318.
 
Twijfel je? Neem dan ook contact op. Wij kunnen altijd onder het genot van een (online) kopje koffie sparren over de mogelijkheden.