Componence Asset List

Vacature Verpleegkundige voor de ART kliniek Poortugaal

Antes is op zoek naar MBO verpleegkundigen voor de ART kliniek in Poortugaal.

Dit ga je doen

Hoe ziet jouw rol eruit?
Als verpleegkundige of verzorgende IG heb jij een belangrijke taak om deze cliënten te ondersteunen met hun dag- en avondbesteding. Je hoofddoel is een bijdrage leveren aan de kwaliteit van het leven van de cliënt, door een optimale interactie tussen cliënt, familie/naasten en professional in het behandel- en begeleidingsproces. De cliënt is als mens altijd het vertrekpunt. We gaan uit van een 'persoonsgerichte' behandeling en hanteren daarbij het Active Recovery Triade model.

Als professional geef je zelfstandig uitvoering aan de zorg in complexe verpleegsituaties. Je levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling, uitvoering en evaluatie van behandel- en begeleidingsplannen. Werken in een multidisciplinair team gaat je goed af. Wij zoeken een collega die een bijdrage kan leveren aan het behandelklimaat van de doelgroep. Zonder druk en dwang, maar met geduld, verstand van zaken en tact weet je de cliënten gemotiveerd te houden voor behandeling en verblijf. Je ambieert een uitdaging in een werkomgeving die dynamisch en onvoorspelbaar is. Op grond van je kennis en ervaring weet je wisselende situaties het hoofd te bieden en enige pioniersgeest is je niet vreemd.
 

Dit ben jij

Welke ervaring en expertise neem jij mee? We zijn op zoek naar een verzorgende IG of een verpleegkundige met brede kennis van de Psychiatrie en Somatiek. Daarnaast zoeken we een collega die mee wil bouwen aan een professioneel en veilig klimaat nu maar ook in de nieuwbouw.
Verder herken je jezelf in het volgende profiel:
 • een afgeronde diploma verpleegkunde MBO (BIG registratie)
 • ervaring met het verlenen van ADL zorg en verpleegtechnische handelingen
 • je kunt cliënten met complexe problematiek aan (somatisch en psychiatrisch)
 • je werkt vanuit een herstelgerichte houding
 • je bent flexibel inzetbaar en draait alle diensten
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij vragen veel van jou maar hebben daar ook wat moois voor terug. Zo is het bij ons mogelijk om flexibel en plaats onafhankelijk te werken. Wij bieden goede opleidingsmogelijkheden en een eindejaarsuitkering. Een werkweek bij Parnassia groep is 36 uur. Uiteraard bieden wij een goed salaris conform het cao GGZ, en nog veel meer. Een kleine greep uit onze arbeidsvoorwaarden 
 • Een intern loopbaanbureau op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en groei
 • Vakantiegeld & eindejaarsuitkering
 • Een heel goede pensioenregeling
 • Een bijdrage in de ziektekostenverzekering
 • 166 vakantie uren en 35 levensfasebudget uren (o.b.v. 36 uur per week)
 • Bedrijfsfitness om vitaal te blijven
Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden. Het betreft een functie voor 32-36 uur per week. Het salaris bedraagt minimaal € 2.407,- en maximaal € 3.396,- (FWG 45) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur en functieprofiel. Meer weten wat we verpleegkundigen te bieden hebben? Klik dan hier.
 

Werken bij Parnassia Groe

Waarom Antes?
Ons doel is mensen met psychische problemen de juiste zorg bieden, op het juiste moment, zo intensief als nodig maar niet langer dan nodig. Wij nemen daarbij het herstel van onze patiënten als uitgangspunt. Samen met de patiënt en diens naastbetrokkenen werken wij aan het hervinden en behouden van de regie over het leven. Wij willen de ernstige gevolgen van een psychische aandoening tot een minimum beperken, waardoor onze patiënten weer op eigen kracht verder kunnen, naar eigen wensen sociale relaties kunnen aangaan en kunnen participeren in de samenleving. Daarnaast sta jij als medewerker centraal bij Antes. Wij kijken naar jouw ambities en potentie. Door jouw ambitie centraal te stellen kunnen we veel voor jou betekenen. Wij zijn flexibel als het gaat om het aantal uur wat jij wil werken en ook kan je kiezen in welk team en op welke locatie jij aan de slag wil. We hebben verschillende teams en disciplines. We kijken naar jouw voorkeur. Als je voor Antes kiest dan kies je voor betekenisvol werk en persoonlijke groei

Wat is jouw waarom als verpleegkundige ART? Waarom doe je wat je doet?
Een belangrijk onderdeel van onze visie is dat we zo dicht mogelijk proberen  aan te sluiten bij de hulpvraag van onze patiënten, om zo samen met patiënten en hun naasten de best mogelijke  interventie in te zetten. Onze specialistische behandelingen richten zich o.a. op  klachtgerichte interventies, waarbij de contextuele en de sociaal  maatschappelijke factoren belangrijke aandachtspunten zijn. Hierdoor lukt het ons om sneller een behandeling vorm te geven die past bij de specifieke hulpvraag van de patiënt. We werken daarbij samen met partners uit het sociale domein. Ons waarom is het bij dragen aan herstel, dat is waar onze collega’s zich dagelijks met hart en ziel voor inzetten. Wij willen de kwaliteit van mensen hun leven verhogen! Wat is jouw waarom?

Over je werkplek de ART kliniek
We zijn op zoek naar een bouwers! Je nieuwe werkplek, de gloednieuwe Kliniek richt zich op cliënten met langdurige psychiatrische problematiek. Wij werken in deze kliniek met de Active Recovery Triad (ART)-methodiek. Kernaspecten van ART zijn: relationeel, risico’s nemend, lerend, en betrokkenheid in en van de samenleving. De zorg dient breder en opener te worden. Het is de kunst mensen uit te dagen om te (mogen, willen, kunnen) “worden wie je bent”, met onophoudelijk vertrouwen. Gewoon doen en gewoon praten. Echt onbevooroordeeld luisteren en nabij zijn. En een nadrukkelijk streven naar eindigheid van opname en tijdsgebonden zorg. Wij zijn opzoek naar verpleegkundigen die ons team op de derde etage komen versterken. Dit team werkt nauw samen in de nieuwe ART-kliniek. De kliniek bestaat uit drie verdiepingen met totaal 144 studio’s (eigen keuken/woonkamer, sanitair en slaapkamer) verdeeld over 6 afdelingen van 24 cliënten,  waarbij er onderscheid is gemaakt op zorgzwaarte. Elke afdeling heeft 2 verblijfsgroepen van 12 cliënten per woonkamer. Het betreft hier langdurig opgenomen cliënten met complexe psychiatrische problematiek waarbij het herstel vaak is gestagneerd.
 

Interesse?

Heb je vragen of wil je meer informatie over de vacature neem dan contact op met Paul Roza, Hoofd Verblijf via 06-507 1992. Twijfel je? Wij kunnen altijd onder het genot van een (online) kopje koffie sparren over de mogelijkheden. 

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure neem dan contact op met recruitment via 088-357 70 96.