Componence Asset List

Vacature Arts Capelle a/d IJssel

Antest zoekt een arts voor de gesloten acute opname afdeling op locatie Poortmolen in Capelle aan den IJssel. Kom jij ons team versterken? 

Dit ga je doen

Hoe ziet jouw rol eruit?
Het betreft een dynamische werkplek waar oog is voor de ontwikkeling van startende artsen. De klinische afdelingen op de locatie Poortmolen staan zeer goed aangeschreven als ervaringsplek waardoor veel van onze artsen doorstromen naar opleidingsplekken. Je werkt onder directe supervisie van een psychiater en er is wekelijks onderwijs.

In de functie van arts werk je onder supervisie van een psychiater en werk je nauw samen met de overige behandelaren de andere leden van het deskundige, multidisciplinaire team. Je bent op de afdelingen verantwoordelijk voor:
  • beoordeling van verwarde personen
  • diagnostiek, crisisinterventie en behandelingen van patiënten met een ernstige psychiatrische aandoening
Tevens wordt deelname aan klinische aanwezigheidsdiensten binnen de instelling van je verwacht.

Dit ben jij

Welke ervaring en expertise neem jij mee?
  • een afgeronde opleiding tot basisarts en bent als zodanig BIG geregistreerd
  • kennis en affiniteit met de psychiatrie en dan met name het behandelen van patiënten met ernstig psychiatrische aandoeningen en het betrekken van hun naasten
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 32-36 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 4381,- en maximaal € 5734,- (FWG 65) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Werken bij Parnassia Groep

Antes, is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.

Wie zijn jouw collega’s?
De locatie Poortmolen valt onder de divisie Klinisch Noord Acute Psychiatrie (KNAP). Onder deze divisie vallen ambulante en klinische afdelingen die zich richten op verslavingszorg en psychiatrische problematiek, ook valt  het Crisiscentrum onder deze divisie.

Op de locatie Poortmolen bevinden zich diverse klinische afdelingen , voor zowel acute als electieve zorg voor psychiatrische problematiek. Binnen onze gesloten acute afdeling worden patiënten veelal gedwongen opgenomen, ook vinden er beoordelingen plaats van mensen die door de politie op straat in verwarde toestand worden aangetroffen.

Interesse?

Heb je vragen of wil je meer informatie over de vacature neem dan contact op met Juno van Bruggen, Hoofd Verblijf via 06-22607981.

Twijfel je? Neem dan ook contact op. Wij kunnen altijd onder het genot van een (online) kopje koffie sparren over de mogelijkheden. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure neem dan contact op met recruitment via 088-3571890.