Componence Asset List

Vacature Youz Verpleegkundige Rotterdam

Antes zoekt voor de klinische voorziening van Youz Verslavingszorg een verpleegkundige.

Dit ga je doen

Als Verpleegkundige binnen de verslavingszorg heb je een grote rol in de behandeling en begeleiding van de patiënt. Als Verpleegkundige voor de klinische voorziening Youz Verslavingszorg ben je mede verantwoordelijk voor de zorg rondom onze jonge patiënten tussen de 14 en 24 jaar oud die opgenomen zijn binnen onze kliniek.

Op basis van het behandelplan help je jongeren met een verslavingsprobleem gedurende hun opname op de afdeling. Je werkt in een multidisciplinair team en je werkt samen met onze polikliniek. Je rapporteert, draagt bij aan de dossiervorming en levert een bijdrage aan het tot stand komen van het signaleringsplan. Als coach ben je het eerste aanspreekpunt voor een aantal jongeren tijdens hun opname. Samen met het behandelteam geef je inhoud en vorm aan de behandeling. Jij gaat de uitdaging aan om er, samen met het team, voor te zorgen dat de patiënt na de periode op jouw afdeling klaar is voor de volgende stap in zijn of haar behandeling.

Over het team Ceder
Ceder is een klinische voorziening van Youz Verslavingszorg . Youz Verslavingszorg is het merk binnen Antes welke zorgdraagt voor jongeren tussen de 14 en 24 jaar oud en waarbij verslaving op de voorgrond staat. Opname in de kliniek kan voor korte of langere periode noodzakelijk zijn. Bijvoorbeeld om te ontgiften, tot rust te komen of een diagnose te stellen die verdere behandeling mogelijk maakt. De verschillende klinische behandelprogramma’s zijn gericht op: behandeling van verslaving en co-morbide stoornissen, behandeling van craving, terugvalmanagement en vergroten van autonomie.
 

Dit ben jij

Ons team kenmerkt zich door flexibiliteit en de wil om samen de beste zorg te realiseren. Hierin kun jij je helemaal vinden. In verband met onze doelgroep zoeken we een zelfstandige en sterke persoonlijkheid die makkelijk contact legt met de jeugdige doelgroep. Je bent enthousiast en gedreven. Verder herken je jezelf in het volgende profiel: 
  • je hebt een afgeronde opleiding Verpleegkunde op HBO niveau
  • minimaal 2 jaar werkervaring
  • BIG-geregistreerd
  • affiniteit met onze doelgroep
  • bereidheid tot onregelmatig werken in alle diensten
  • je bent goed in staat om in teamverband te werken
  • ben je op de hoogte van de WvGGz, kan je snel schakelen, out of the box denken in acute crisissituaties
  • kan je de-escalerend werken op basis van de laatste evidence
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft de functie Begeleider 5 voor 32 uur. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 2944,- en maximaal € 3902,- (FWG 50) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Meer weten wat we verpleegkundigen te bieden hebben? Klik dan hier.

Werken bij Parnassia Groep

Antes, is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Neem bij vragen over de functie en/of de afdeling contact op met Dénise Kleinekoort, manager bedrijfsvoering, 06 3084 1689. Vragen over de procedure stel je aan de afdeling Recruitment, 088 357 1890.