Componence Asset List

Vacature Casusregisseur WMO Rotterdam-Zuid

Antes zoekt een casusregisseur WMO voor meerdere locaties in Rotterdam.

Dit ga je doen

Ben jij een HBO agoog die alles weet over WMO en graag de volgende stap wil maken als casusregisseur in Rotterdam? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou.

Als casusregisseur ben je de spil in het web rondom de organisatie van de WMO. Je draagt zorg voor een juiste intake van de cliënt, en zorgt in samenwerking met de begeleider voor een kwalitatieve uitvoering van het arrangement. Je bent ondernemend, proactief en zelfstandig. Je kunt goed organiseren en overzicht behouden. In de functie van Casusregisseur ben je samen met je collega casusregisseurs verantwoordelijk voor een regio met een caseload van cliënten die intra- dan wel extramuraal wonen.

Verder bestaan je werkzaamheden uit:
 • Je leidt cliënten toe naar begeleiding en zorgt dat de juiste aanmeldingsprocedure wordt gevolgd
 • Je doet samen met de begeleiders intakes bij nieuwe cliënten
 • Op basis van de WMO-indicatie zorg je voor de juiste zorg inzet
 • Je werkt samen met je overige Antes collega's en de ketenpartners zoals de WMO-consulenten, wijkteam en collega-zorginstellingen

Dit ben jij

Welke ervaring en expertise neem jij mee?

De ideale Casusregisseur:
 • Heeft minimaal een afgeronde Hbo-opleiding: SPH, MWD, Pedagogiek en/of Social Work (met specialisatie in de GGZ)
 • Is 32 tot 36 uur beschikbaar
 • Is bekend met de WMO en kan een goede vertaalslag maken tussen hulpvraag en zorgaanbod
 • Heeft affiniteit met mensen met psychiatrische en/of verslavingsproblemen
 • Is op de hoogte van de sociale kaart in de gemeente Rotterdam e.o.
 • Is een kei in samenwerken met collega's en ketenpartners
 • Kan goed organiseren
Daarnaast bezit je over de volgende skills:
 • Coaching vaardigheden
 • Planmatig werken
 • Stressbestendig
 • Schriftelijk en verbaal sterk ontwikkeld
 • Overtuigingskracht
 • Zelfstandigheid
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 32-36 uur. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 2746,- en maximaal € 3755,- (FWG 50) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werken bij Parnassia Groe

Antes, is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 
Binnen divisie Wonen vinden wij “Mobiliteit” een belangrijk onderwerp, daarom besteden wij hier veel aandacht aan. Er vindt een matching plaats waardoor medewerkers in de juiste teams landen binnen onze divisie. Divisie Wonen biedt een veilig, gezond en uitdagend werkklimaat, hierdoor krijgen alle collega’s de ruimte & mogelijkheden om vanuit eigen kracht en regie invloed te hebben op hun inzetbaarheid en persoonlijke ontwikkeling. Tot slot bieden wij ieder collega de mogelijkheid om elke drie jaar van werkplek te veranderen en of worden uitgedaagd, zodat zij extra taken op zich kunnen nemen en hun eigen mobiliteit kunnen vergroten.
 

Interesse?

Heb je vragen of wil je meer informatie over de vacature neem dan contact op met Jerry Tholel, Hoofd WMO, via 06-22349670 of Jeroen van der Have, Hoofd WMO, via 06-30869714.
Twijfel je? Neem dan ook contact op. Wij kunnen altijd onder het genot van een (online) kopje koffie sparren over de mogelijkheden.