Componence Asset List

Vacature Psychiater Spijkenisse en Hellevloetsluis

Antes zoekt voor de teams Spijkenisse en Hellevoetsluis een psychiater. 

Dit ga je doen

Als Psychiater in één van onze GGZ teams ben je regiebehandelaar en primair verantwoordelijk voor de inhoud, vaststelling én uitvoering van het behandelplan van onze cliënten. Daarnaast draag je ook zelf actief bij aan de behandeling. Je bent onderdeel van een breder netwerk van psychiaters binnen onze ambulante divisie, waarin veel ruimte is voor collegiale consultatie en overleg. Je hebt een redelijke vaste planning wanneer je ´s ochtends start, maar je past met gemak je agenda aan aan de actualiteit van de dag wanneer dit nodig is. je staat open voor ideeën en gedachten van je collega’s en je weet hen ook te stimuleren en mee te nemen in de ontwikkeling en innovatie van onze zorg. Je voornaamste werkzaamheden bestaan uit:
  • bijdragen aan de diagnostiek en behandeling van onze cliënten conform geldende richtlijnen
  • uitvoeren van individuele behandeling en eventueel groepsbehandeling
  • het systeem van de cliënt zoveel mogelijk betrekken in de behandeling
  • werkbegeleiding en supervisie geven aan artsen in opleiding 
Wij leiden geneeskundestudenten op tot arts, artsen tot psychiater en verpleegkundigen tot verpleegkundig specialist. We verwachten dat je het leuk vindt om hier een actieve rol in te spelen. Je kunt hier bijvoorbeeld denken aan werkbegeleiding, supervisie of het geven van onderwijs.

Dit ben jij

Een organisatorische rol past goed bij jou, je kunt snel schakelen en je bent analytisch sterk, vanuit een helikopterview draag je bij aan de zoektocht naar de beste behandelvormen. Je schrikt niet van ingewikkelde meervoudige problematiek en je wilt graag bijdragen aan het herstel van mensen met ernstig psychiatrische aandoeningen, vaak in combinatie met verslavingsproblematiek. Vanzelfsprekend blijf jij je ontwikkelen door aanvullende opleidingen of cursussen te volgen.
 
Je brengt de volgende kennis en ervaring mee:
  • een afgeronde opleiding in het medisch specialisme psychiatrie (of je gaat binnenkort deze specialisatie afronden)
  • BIG geregistreerd en ingeschreven in het Nederlands Specialistenregister als psychiater
  • bereidheid actief te participeren in de opleiding van arts-assistenten
  • participeren in de achterwachtdiensten van de psychiaters 
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden. Onze collega-psychiaters waarderen de persoonlijke sfeer, waar men elkaar goed weten te vinden, naast de vrijheid van zelfstandig werken in ruim opgezette locaties.

Het betreft een functie voor 24 – 36 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 5538,- en maximaal € 9679,- (conform AMS regeling) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur. 

Spreekt de functie jou aan maar wil je liever op ZZP / interim basis bij ons aan de slag? Ook dat is mogelijk.

Werken bij Parnassia Groep

Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken. Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden.

Zuid Hollandse Eilanden
Binnen de Zuid Hollandse eilanden werken we met diverse GGZ teams en expertise teams. Zo hebben wij GGZ teams in Nissewaard, Hellevoetsluis, Goeree overflakee, Rozenburg, Westvoorne-Brielle en de Hoekschewaard. Doordat we het hele eiland bestrijken, is het werk erg afwisselend: van de dorpse cultuur van Westvoorne-Brielle tot aan de stadse problematiek van Spijkenisse. In deze regio leveren wij tevens bemoeizorg, met iedere gemeente zijn hier subsidieafspraken over gemaakt. Het expertise team  biedt behandeling voor persoonlijkheidsstoornissen is gevestigd in Spijkenisse.

Over onze wijkgerichte GGZ teams
Antes biedt zorg en behandeling aan mensen met ernstige psychiatrische problemen, vaak in combinatie met verslavingsproblematiek. Deze mensen herstellen het best als zij hun kracht hervinden in hun eigen omgeving en binnen hun eigen netwerk. Daarom organiseren wij onze zorg en behandeling vanuit de wijk. Door deze wijkgerichte aanpak volgens de FACT methodiek werken we nóg beter samen met andere hulpverleners die betrokken zijn bij onze cliënten.

Wij bieden via deze wijkgericht GGZ teams brede generalistische zorg op de Zuid Hollandse Eilanden. In deze GGZ teams zijn zorgprofessionals vanuit hun verschillende disciplines actief, zodat onze cliënten er nooit alleen voor staan. Het aanbod vanuit de GGZ teams bestaat onder andere uit gesprekken, groepsbehandeling, CGT behandeling, traumaverwerking, begeleiding, medicamenteuze behandeling en ondersteuning bij allerlei praktische zaken in het dagelijks leven. Als aanvulling op deze zorg hebben wij expertiseteams die werken op een polikliniek en een meer specialistische behandeling bieden indien dit nodig is.

Interesse?

Ben je enthousiast, reageer dan direct! Heb je nog vragen of wil je eerst een dagje meelopen? Neem dan contact op met Marieke Stel, Psychiater en Manager zorg, via 06 30517047. Vragen over de procedure stel je aan de afdeling Recruitment, 088 357 7096.