Componence Asset List

Vacature Receptiemedewerker - Werkervaringsplaats Poortugaal

Parnassia Groep biedt, onbetaalde, werkervaringsplaatsen aan. Bij Antes in Poortugaal hebben we werkervaringsplaatsen voor receptiemedewerkers. 

Dit ga je doen

Zorg jij ervoor dat de bezoekers een warm welkom krijgen als ze bij ons binnen komen?

Voor niet iedereen is het even makkelijk een passende baan te vinden, zeker als je nog geen werkervaring hebt. Door werkervaring doe je kennis en vaardigheden op waardoor je interessant bent voor de arbeidsmarkt.
Bureau WEP is een netwerk van relaties om werkervaring op te doen. Bureau WEP biedt iedereen, dus zowel voor mensen die moeilijk een baan kunnen vinden als voor mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt, een kans door middel van een werkervaringsplaats. Het is een onbetaalde werkervaringsplaats.
Bureau WEP is een onderdeel van Social Return on Investment binnen Parnassia Groep.

Wij zoeken meerdere collega's. Vanuit de centrale ontvangstruimte ontvang je bezoekers, sta je collega's en cliënten te woord en regel je een kopje koffie of thee voor bezoekers.
Je voert receptiewerkzaamheden uit zoals:
  • het ontvangen, sorteren en rondbrengen van de post
  • Je neemt de telefoon aan en als je niet kan doorverbinden maak je een terugbelnotitie
  • Je geeft de plantjes water en zorgt voor een frisse en opgeruimde ontvangstruimte
Omdat je werkervaring gaat opdoen gaan wij ook een persoonlijk opleidingsplan voor je maken. De Parnassia Groep Academie biedt veel onlinetrainingen aan en voor deze functie vragen wij je om de volgende trainingen te volgen en het certificaat te behalen:
  • Informatieveiligheid
  • Basishygiëne 
  • Gastvrije zorg 

 

Dit ben jij

In deze functie ben je het visitekaartje van Kliniek B op de Albrandswaardsedijk in Portugaal. Je bent gastvrij, vriendelijk en weet bezoekers een welkomgevoel te geven.
Je hebt een open, actieve en positieve houding en je straalt dit uit. Je wilt graag in de zorg werken en je hebt een goed waarnemingsvermogen en je bent alert. 
De vacature is voor minimaal 6 maanden en maximaal 12 maanden. Je bent minimaal vier dagdelen in de week beschikbaar.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

  • Ondersteuning van de aanwezige medewerkers
  • Ongevallen en WA-verzekering tijdens aanwezigheidsuren
  • Het is een onbetaalde werkervaringsplaats maar je ontvangt wel reiskostenvergoeding op basis van openbaar vervoer
  • Deskundigheidsbevordering

Werken bij Parnassia Groep

Antes, is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassen als jongeren.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. 
We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Helga Vijfvinkel, adviseur Bureau WEP, graag alleen via SROI@parnassiagroep.nl.