Componence Asset List

Vacature Woonbegeleider Rotterdam

Antes zoekt voor de beschermde woonvorm Boerhavestraat in Rotterdam-Zuid een woonbegeleider.

Dit ga je doen

Als woonbegeleider begeleid je, zoveel mogelijk zelfstandig, als in teamverband. In diverse begeleidingssituaties lever je een bijdrage aan de uitvoering, implementatie en evaluatie van programma's, groepsactiviteiten, behandel- en begeleidingsplannen. Je raporteert en interpreteert de observaties in het multidisciplinair overleg. Het overleg is een belangrijk onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden.

Naast de reguliere taken van een woonbegeleider op deze toch al bijzondere beschermde woonvorm, word je ook nog eens onderdeel van de Levensloopaanpak van Rotterdam-Rijnmond. Onder het kopje werken bij de Parnassia groep lees je hier meer over.
 

Dit ben jij

We zijn op zoek naar enthousiaste woonbegeleiders die leergierig, flexibel, collegiaal en cliëntvriendelijkheid zijn. Daarnaast neem je mee naar het team:
  • een afgeronde opleiding MBO diploma niveau 4 MMZ/SPW
  • ruime ervaring in de psychiatrie of in de verslavingszorg
Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 32-36 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 2121,- en maximaal € 3101,- (FWG 40) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Werken bij Parnassia Groe

Antes, is specialist in psychiatrie en verslaving. Wij hebben een geïntegreerde aanpak op het gebied van behandelen, wonen en werken en we zijn er zowel voor volwassen als jongeren.

De BW LOPP (laagdrempelige opvang psychiatrische patiënten) vormt een onderdeel van de Levensloopaanpak Rotterdam-Rijnmond en daarbinnen van de kernketen Levensloopaanpak Antes.
De Levensloopaanpak is een domein overstijgende aanpak, samen met keten collega’s uit de gemeente en het veiligheidsdomein (denk aan: politie, reclassering en openbaar ministerie) en collega’s uit verschillende onderdelen uit de zorg. De levensloopaanpak is bedoeld voor die personen die een ernstige psychiatrische stoornis hebben en/of licht verstandelijke beperkingen hebben en daarbij ernstig overlast gevend of delict gedrag vertonen.
Onder het Zorg- en Veiligheidshuis Rotterdam-Rijnmond werken we allemaal samen om voor deze mensen een passend traject te krijgen en ze langdurig en intensief te volgen; waar ze op dat moment ook in hun levenspad zijn. De BW LOPP vormt samen met het FACT LOPP en de hoog beveiligde kliniek (het CIB) de kernketen van Antes waarbinnen deze specifieke zorg aangeboden wordt. Wanneer je komt werken op de BW LOPP word je dus onderdeel van een groot ketennetwerk waarbinnen we intensief samenwerken voor deze bijzonder doelgroep. Dit geeft de client wat hij nodig heeft; en jouw steun in je werk.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep, een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen. We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt. Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden. Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.
 

Interesse?

Heb je vragen of wil je meer informatie over de vacature neem dan contact op met Geralda Koster, Hoofd WMO, via 06-23468624.
Twijfel je? Wij kunnen altijd onder het genot van een (online) kopje koffie sparren over de mogelijkheden.