Werken en leren paginakop

Hee woonbegeleider, maak kennis met Antes

Hee woonbegeleider, maak kennis met Antes

Ben je (bijna) afgestudeerd? Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? En wil je graag als woonbegeleider aan de slag, maar weet je nog niet precies waar? Wellicht is Antes iets voor jou. Bij ons krijg je veel vrijheid, ontwikkelmogelijkheden en er is altijd een locatie bij jou in de buurt. Kom naar de open inloop in Rotterdam Zuid en ontdek op een laagdrempelige manier de mogelijkheden binnen Antes

Tijdens de inloopmiddag kun je in gesprek met onze woonbegeleiders. Zij vertellen je alles over hun werk, de verschillende beschermde woonvormen en de doelgroepen waar je mee komt te werken. Ben je na de inloopmiddag nieuwsgierig worden naar de praktijk en wil je zelf ervaren hoe het is om bij ons te werken? Dan is een oriënterende meeloopdag mogelijk.


Ben je na de meeloopdag enthousiast? Je hebt alleen een MBO-4-diploma nodig om bij ons te werken.  Verder is het handig als je bekend met WMO-regelingen en je goed kan aanpassen aan verschillende omgevingen, want geen dag is bij ons hetzelfde! 
 

Aanmelden

De inloopmiddag is op 29 november. Je bent tussen 12:00 en 15:00 uur van harte welkom op onze locatie aan Carnissesingel. Meld je snel (maar in ieder geval voor 24 november) aan!

MELD JE DIRECT AAN >