Patiënt aanmelden

Patiënt aanmelden

Je kunt de patiënt direct online bij ons aanmelden. Hierbij is een verwijsbrief gericht aan de SGGZ altijd noodzakelijk. Nadat we de aanmelding hebben ontvangen, nemen we zodra wij een intake kunnen aanbieden contact op met de patiënt om een afspraak te maken.

Aanmeldformulier + verwijsbrief worden verzonden naar aanmelding@anteszorg.nl.

Liever per fax aanmelden? Fax: 088 - 358 45 77

Zorgdomein

Antes maakt gebruik van de verwijsapplicatie Zorgdomein. Als je aangesloten bent op Zorgdomein, dan kun je ons actuele zorgaanbod online terugvinden en gemakkelijk digitaal doorverwijzen.

Na ontvangst van een aanmelding via Zorgdomein wordt deze op basis van inhoud bekeken. Bij akkoord wordt in het systeem gekeken waar de patiënt op een wachtlijst komt. De patiënt kan te allen tijde contact opnemen om na te vragen hoe het staat met zijn of haar aanmelding. Wanneer mogelijk, wordt er met de patiënt contact opgenomen om een intakeafspraak te maken.

Wat te doen bij crisis?

Bij crisis op het gebied van psychiatrie en verslaving zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op het nummer van de Crisisdienst via 088 - 358 15 00.

Wachttijden

Op deze pagina vind je de wachttijden voor behandeling bij Antes. Het maakt voor de wachttijden niet uit waar de patiënt verzekerd is. Wanneer de patiënt de wachttijd te lang vindt, kan deze contact opnemen met zijn/haar verzekeraar. Zij kunnen kijken of er mogelijk organisaties zijn waarbij de wachttijd korter is.