Patiënt

Bij Antes kun je terecht voor behandeling en begeleiding

Psychische klachten komen vaker voor dan je misschien denkt. Eén op de vier Nederlanders krijgt er mee te maken. Het is belangrijk om professionele hulp te krijgen bij de aanpak van psychische problemen.

Bij Antes kun je terecht voor behandeling en begeleiding. Antes is specialist in psychiatrie en verslaving. Ons doel is mensen van alle leeftijden met psychische problemen de juiste zorg te bieden. Op het juiste moment, zo intensief als noodzakelijk is, maar niet langer dan nodig.

Heb je psychische problemen?

Ervaar je op dit moment klachten? Heb je bijvoorbeeld last van depressieve gevoelens, ben je angstig of kamp je met een verslaving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn al ruim 100 jaar specialist in psychiatrie en verslaving.

Heb je psychische problemen en/of gebruik je medicijnen die invloed hebben op hoe je rijdt? Dan mag je niet altijd de weg op. Het CBR beoordeelt of je gezond genoeg bent om je rijbewijs te halen of te houden. Op de ​website van het CBR vind je een overzicht van de regels.

Waar kan Antes je mee helpen?

Antes helpt je graag om weer grip te krijgen op jouw leven. Wij kunnen niet alle klachten oplossen, maar je wel leren hoe je ermee om kunt gaan.

Wij bieden behandeling en begeleiding bij onder andere psychotische stoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, stemmingsstoornissen en verslavingsproblemen. Daarnaast hebben wij specifieke expertise op het gebied van niet aangeboren hersenletsel en ziekenhuispsychiatrie.

Als een opname noodzakelijk is als onderdeel van de ambulante behandeling, kunnen patiënten terecht in onze gespecialiseerde klinieken. Daarnaast biedt Antes begeleiding bij het wonen en bij daginvulling en bieden wij beschermde woonvormen.

Heb je vragen over de problemen die je hebt en wat wij voor je kunnen betekenen? Hier vind je meer informatie. Staat die van jou er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. Vaak hebben we wel een oplossing, ook al staat deze niet op onze website.

Antes is onderdeel van Parnassia Groep en kan daardoor makkelijk gebruik maken van andere/extra expertise als dat nodig is.

Vragen, advies en hulp?

Heb je vragen, wil je advies en/of hulp? Neem dan contact met ons op.

Aanmelden

Je kunt je bij ons direct (online) aanmelden voor behandeling. Nadat we jouw aanmelding hebben ontvangen, nemen we telefonisch contact op om een eerste afspraak te maken. Binnen 1 dagdeel krijg je duidelijkheid.

Aanmelden Contact