Werken in de flexpool

Onze Flexpool bestaat uit ervaren professionals en studenten. Begeleiders, verzorgenden en verpleegkundigen die zich flexibel inzetten op verschillende locaties van Antes.

Ben jij agoog, verpleegkundige of verzorgende IG? Houd je ervan om regelmatig op een andere werkplek met andere collega’s te werken? Dan is de Flexpool misschien iets voor jou!

Werken in de ggz is dynamisch, maar als flexmedewerker ben je een echte vliegende keep!

Het is verantwoordelijk werk, je omgeeft je met doelgroepen van verschillende leeftijden, culturen en problemen die allemaal hun eigen manier van benaderen nodig hebben.

Wanneer je voor onze Flexpool werkt, ben je in dienst van Antes. Je kunt snel ingezet worden als er op een afdeling te weinig personeel is (bijvoorbeeld door vakantie, zwangerschap, vacatureruimte etc.), maar je kunt natuurlijk ook op een vaste afdeling geplaatst worden. Je hebt zelf invloed op je rooster. Je geeft je beschikbaarheid door. Daar wordt bij het inplannen rekening mee gehouden. Je werkt flexibel en niet op vaste werkdagen- en tijden. We maken samen afspraken over jouw beschikbaarheid en inzet.

Nog even de voordelen op een rij:

  • Door jouw beschikbaarheid door te geven kun je zelf bepalen wanneer jij werkt
  • Flexibiliteit en zekerheid tegelijk door je min-max contract, vanaf 24 uur of meer
  • Je kunt je werk combineren met privé of studie en werken in jouw regio.
  • Onze locaties zijn in Poortugaal, Rotterdam-Zuid, Rotterdam-Noord en op de Zorgboulevard bij het Maasstad ziekenhuis.
  • Elke maand een mooi salaris

Wil je meer weten over het werken als flexmedewerker bij Antes? Neem dan contact op met de afdeling Recruitment op telefoonnummer 088-358 50 50.