Nieuwsberichten Antes

Componence Asset List

15 december 2020

oudere-vrouw.png.jpg

De coronacrisis heeft geleid tot een toename in het aantal psychische klachten onder Nederlanders. Onderzoek door EenVandaag toont dat een meerderheid van de mensen contact, spontaniteit en zekerheid missen door de coronacrisis. 60% van de 25.000 ondervraagden zegt één of meerdere psychische klachten te hebben gekregen. Variërend van lichte klachten zoals stress tot paniekaanvallen en depressieve klachten. Van de 65-plussers zegt 48 procent één of meerdere mentale klachten te hebben (ervaren).

 

Antes biedt speciaal voor mensen vanaf 65 jaar poliklinische behandelingen aan en, indien geïndiceerd, ook behandeling bij patiënten thuis. Wanneer het nodig is, bieden wij ook klinische opname voor ouderen. Wij bieden zowel zorg binnen de specialistische ggz als basis ggz.

Wij bieden ook deeltijdbehandelingen voor ouderen. Bij de deeltijdbehandeling bieden wij diverse structurende en inzichtgevende groepen aan die bijdragen aan de behandeling. De deeltijdbehandeling is aanvullend op de individuele behandeling. De ambulant behandelaar blijft bij het traject betrokken.

Patiënt aanmelden

Wilt u een patiënt voor behandeling bij Antes aanmelden? Dit kan via ZorgDomein of door op onze website het aanmeldformulier in te vullen. Verwijzingen voor Antes komen binnen bij onze afdeling Aanmelding & Inschrijving.

Contactgegevens afdeling Aanmelding & Inschrijving

Telefoon: 088 – 357 08 00

Fax: 088 – 358 45 77

E-mail: aanmelding@anteszorg.nl​​​​​​​