Nieuwsberichten Antes

Componence Asset List

28 april 2020

Regulier_200x200+Antes+-+Idahoeve+-+wensboom.jpg

Na een oproep op Facebook ontvingen de bewoners van de beschermd wonen locatie de Idahoeve op natuureiland Tiengemeten heel veel kaartjes. De ontvangen kaartjes, zowel van bekenden als onbekenden, hangen in een prachtige wensenboom. Het doet iedereen erg goed om te weten dat er aan de bewoners wordt gedacht. Zeker omdat er geen bezoekers op het eiland Tiengemeten mogen komen, is alle mogelijke communicatie van buitenaf een opsteker voor de bewoners.

In het paasweekend hadden de vrijwilligers van de Idahoeve, die nu ook niet mogen komen, pannenkoeken gebakken en verrassingspakketten gemaakt. Dit hebben ze bij de pont afgeleverd.

De bewoners hebben van de pannenkoeken gesmuld en waren erg blij met de pakketten waar allerlei lekkernijen in zaten.

Ook de eigen collega’s die thuiswerken denken aan de bewoners op de Idahoeve. Zo heeft onze secretaresse voor alle bewoners en collega’s die wel aan het werk zijn opkikkers afgegeven bij de pont.

Helaas is direct contact met de buitenwereld niet mogelijk voor de bewoners van de Idahoeve. Naast dat ze uiteraard geen bezoek mogen ontvangen, mogen er helemaal geen bezoekers/toeristen meer op het natuureiland Tiengemeten komen. Maar door deze initiatieven voelt de vaste wal toch weer even wat dichterbij.