Nieuwsberichten Antes

Componence Asset List

16 oktober 2020

image+nieuws+antes+200.jpg

Locatie Pieter de Hoochweg van Antes in Rotterdam Delfshaven heeft een metamorfose ondergaan. Er is ruim een jaar hard gewerkt om dit eindresultaat te bereiken. Samen met de zorg en afdeling Vastgoed heeft architect Yaron Looman van Menselijke-maat een mooi ontwerp gemaakt. In het ontwerp is rekening gehouden met de volgende uitgangspunten; het gebouw energiezuinig maken, groot onderhoud uitvoeren, een klantvriendelijke bejegening en een fijne werkplek voor collega’s creëren.

De locatie is volledig gestript en weer opnieuw opgebouwd; nieuw klimaatsysteem, nieuwe wanden, nieuwe vloeren, nieuwe verlichting en een nieuwe inrichting. Ook de buitenkant van de locatie heeft een metamorfose ondergaan; nieuwe gevelplaten en een gerenoveerde entree. Door per verdieping te verbouwen, kon de locatie open blijven.

De locatie heeft een totaal nieuwe uitstraling gekregen waarbij extra aandacht is voor ergonomische werkplekken, akoestiek, beleving en veiligheid. We werkten bij de verbouwing samen met: Bouwactief (aannemer), Verkerk (toegang en beveiliging), Wl techniek (data elektra), Dekker Van Geest (installatie techniek), Staat bouwmanagement

​​​​​​​

​​​​​​​