Nieuwsberichten Antes

Componence Asset List

06 november 2019

200x200+Antes+galadiner.jpg

De prachtige burgerzaal van het Rotterdamse Stadhuis was dinsdagavond 5 november het decor van een bijzonder galadiner. Tachtig patiënten van Antes en hun mantelzorgers werden middels het diner in het zonnetje gezet.

De zaal was fantastisch aangekleed, mede door de ondersteuning van een groep betrokken vrijwilligers. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door een acrobatiek duo van Mark van der Bend. Na  het voorgerecht werden de aanwezigen  van harte welkom geheten door Burgemeester Aboutaleb die een zelfgeschreven gedicht voordroeg. Ook twee patiënten droegen een gedicht voor. Tussen de gangen door was er een swingend  optreden van de Salsa Bigband La Paranda.

De patiënten en hun mantelzorgers genoten aan prachtig gedekte tafels  van een uitstekend diner,  samengesteld en bereid door Huuskes, tevens mede-sponsor van het galadiner. De directie en bestuurders van Bavo Europoort en Antes zorgden er samen met de andere sponsoren  (GOM, Fronik, Sense Health, Docuconsult en ABB)  voor dat de bediening vlekkeloos verliep. 

Jaarlijks galadiner

Vrienden van Parnassia Groep biedt jaarlijks een galadiner aan patiënten en mantelzorgers van Antes aan. Zij werken hierin samen met bedrijven, die een warm hart hebben voor de patiënten en hun diensten willen inzetten. Wij bedanken alle betrokkenen en vrijwilligers voor hun inzet tijdens deze dag, in het bijzonder de Gemeente Rotterdam, die de burgerzaal van het stadhuis beschikbaar stelde voor dit galadiner.