Nieuwsberichten Antes

Componence Asset List

15 september 2020

regulier-fusie-antes-be.png
Vanaf 1 oktober start Antes met het werken in wijkgerichte ggz-teams (die werken volgens de FACT methodiek) die geïntegreerd aanbod bieden.

Alle wijkgerichte ggz-teams werken lokaal en zijn gekoppeld aan specifieke wijken en regio’s. De ggz-teams werken nauw samen met expertiseteams op het gebied van onder andere autisme, vroege interventie psychose (VIP), verslaving, persoonlijkheidsproblematiek, angst en stemming. Op deze manier kunnen we beter samenwerken met lokale partners zoals huisartsen en gemeentelijke wijkteams. Ons aanbod is beschikbaar in alle teams. Vanaf dat moment worden ook verslavingspsychiatrie en algemene psychiatrie gezamenlijk vanuit deze teams aangeboden.

Wat betekent dit voor patiënten?

​​​​​​Om de nieuwe manier van werken mogelijk te maken, gaan een aantal behandelaren voor een ander team en een andere regio werken. Voor patiënten kan dit betekenen dat ze een andere behandelaar of behandellocatie krijgen. De huidige behandelaar gaat altijd met de patiënt in gesprek over de mogelijke veranderingen en de vragen daarover.

Wilt u een patiënt aanmelden?

Dit kan via ZorgDomein of door op onze website het aanmeldformulier in te vullen. Reguliere verwijzingen voor Antes komen binnen bij onze afdeling Aanmelding & Inschrijving.

Contactgegevens afdeling Aanmelding & Inschrijving

Telefoon: 088 – 357 08 00
Fax: 088 – 358 45 77
E-mail: aanmelding@anteszorg.nl​​​​​​​​​​​​​​

​​​​​​​Openingstijden

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Maandag – donderdag: 08.00 uur – 19.00 uur

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Vrijdag: 08.00 - 17.30 uur