paginakop meeloopdag

Kennismaking met hotelovernachting en diner!

Kennismaking met hotelovernachting en diner!

Wat leuk dat je interesse toont in een ambulante functie op een van de Zuid-Hollandse Eilanden! We maken dan ook graag kennis met je. Als die kennismaking wederzijds bevalt, hebben we een unieke aanbieding voor je: kennismaking met hotelovernachting en diner. Oftewel: een tweedaagse kennismaking op een locatie naar keuze. Zo kun je op het gemak de (werk)omgeving leren kennen en alvast genieten van dit prachtige gebied. 

Hoe ziet zo’n tweedaagse kennismaking eruit?

Je start de dag met koffie of thee op een van de locaties van Antes. Dat kan op een locatie in de Hoeksche Waard zijn, Nissewaard, Hellevoetsluis, Goeree Overflakkee of Westvoorne.-Brielle. Je geeft zelf je voorkeur aan! Meer informatie vind je bij de verschillende teams. Vervolgens ga je samen op pad. Je gaat langs bij verschillende cliënten. Tijdens de reis valt je meteen het mooie landschap op. Stel je voor dat je hier komt te werken! Tussendoor is er ook nog tijd om te lunchen en te praten over wat je die ochtend hebt ondervonden, zodat je weer met hernieuwde energie de middag ingaat. 

Diner en overnachting

Aan het einde van de dag neem je samen de dag door. Hoe heb je het ervaren? Als er bij jou een klik is en een positief gevoel, dan bieden wij jou een diner en hotelovernachting aan. De perfecte gelegenheid om er in alle rust nog even over na te denken. Weg van thuis en even in een hele andere omgeving. Hopelijk jouw toekomstige werkomgeving. De volgende morgen word je opgehaald door onze collega. Tijdens een kopje koffie of thee maken jullie verdere afspraken over een mooie toekomst binnen één van onze ambulante teams. 

Kortom; ben je toe aan een nieuwe uitdaging op een van de Zuid-Hollandse Eilanden, dan komen wij graag in contact met jou. Meld je snel aan.