Huiselijk geweld

Heb je thuis te maken met geweld? Dan kun je daar iets aan doen. Weet je niet hoe? Er zijn verschillende manieren om hulp te krijgen, dus je staat er niet alleen voor. Er zijn organisaties die je kunnen helpen om uit deze situatie te komen. En ook in jouw omgeving zijn er mensen die je willen helpen. Dat zijn er vaak meer dan je denkt.

Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond

Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond is voor iedereen die te maken heeft met huiselijk geweld of kindermishandeling. Bel 0800 – 2000 voor advies en ondersteuning. Je kunt 24 uur per dag, zeven dagen in de week bellen. Of mail naar info@veiligthuisrr.nl of kijk op de Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond.

Voor wie?

Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond werkt voor: Albrandswaard, Barendrecht, Brielle, Capelle a/d IJssel, Goeree Overflakkee, Hellevoetsluis, Krimpen a/d IJssel, Lansingerland, Maassluis, Nissewaard, Ridderkerk, Rotterdam inclusief Hoek van Holland, Schiedam, Vlaardingen en Westvoorne.

Woon je in een andere gemeente? Kijk dan op veiligthuis.nl welk steunpunt je kunt benaderen voor informatie en/of advies.

Zonder naam

Als je contact opneemt, hoef je niet je naam te noemen. In het eerste gesprek vragen de hulpverleners waarmee je zit. Is duidelijk welke vragen en problemen je hebt, dan verwijzen zij je door. Heb je alleen behoefte aan een luisterend oor? Dan kan dat ook. Wil je later toch hulp? Dan bel je nog een keer en dan regelen zij de hulp die je nodig hebt.

Weet je niet wat je moet doen?

Weet je niet wat je moet doen? Dan kun je kijken op de website Ik vermoed huiselijk geweld. Je krijgt daar meer informatie over wat je kunt doen.