Carrièreswitch naar hbo verpleegkundige? Antes betaalt jouw opleiding

regulier-vrouw-lach-krullen.png

Wil jij het roer helemaal omgooien en werk doen wat er echt toe doet? Dan ligt hier je kans. Antes, specialist in de geestelijke gezondheidszorg, biedt vijf kandidaten met een afgeronde hbo of wo opleiding die niet in de zorg werken een mooie kans; in twee jaar en acht maanden hbo-verpleegkundige worden. Dit leer/werktraject start in oktober en is kosteloos.

We kunnen ons voorstellen dat je enthousiast bent en tegelijkertijd veel vragen hebt. Daarom organiseren we op 1 april van 19.00 – 20.00 uur een informatiebijeenkomst. Aansluitend is er de mogelijkheid om je individuele vragen te stellen in een aparte break out sessie. Meld je direct aan als jij je ambities als verpleegkundige wil waar maken.

Deze mogelijkheid tot een carrièreswitch maakt onderdeel uit van het Rotterdamse Zorg project Care to Switch. Op hun website vind je meer informatie en ook een brochure die je kunt downloaden waarin je het volgende kunt vinden: het tijdspad, de sollicitatieprocedure, wat er van jouw wordt verwacht en de arbeidsvoorwaarden.

Ons programma

  • 18.50 uur: Inchecken
  • 19.00 uur – 19.15 uur: Welkom bij Antes. Wie zijn wij en wat maakt ons een aantrekkelijk werkgever
  • 19.15 – 19.25 uur: Breederode Hogeschool  vertelt over de opleiding en het traject
  • 19.25- 19.30 uur: Test je kennis over de zorg.
  • 19.30 – 19.40 uur: Een verpleegkundige vertelt over zijn/haar werk
  • 19.40 – 20. 00 uur: Stel je vragen aan alle sprekers
  • 20.00  – 20.30 uur: Via een breakout sessie kun je jouw individuele vragen stellen

Hoe kan ik de workshop via Zoom bijwonen?

Zoom is een videoconferentie software waarmee je online vergaderingen of bijeenkomsten kunt houden in de cloud. Voor een Zoom meeting heb je een laptop, desktop PC of mobiele telefoon nodig met een internetverbinding, camera en microfoon.

Je start een zoommeeting door de volgende stappen te volgen:

  1. Download en installeer de Zoom Cloud Meetings app voor de desktop of mobiele telefoon (ga hiervoor naar de app store).
  2. Antes deelt na inschrijving een link met jou van de bijeenkomst of een ID nummer.
  3. Jij klikt op de link en op ‘join meeting’ of je vult het verkregen ID nummer in.

Meer informatie

Nog vragen? Neem contact op met onze recruiters van Antes, zij staan je graag te woord. Je kunt het Recruitment team bereiken op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur op telefoonnummer 088 – 358 50 50. Wij zijn ook per e-mail bereikbaar: recruitment@anteszorg.nl

Meld je aan

Als je onderstaande gegevens invult, krijg je van ons een link doorgestuurd om het programma via Zoom bij te wonen.

Formulier

Carrièreswitch naar hbo verpleegkundige